Svět stvořený pro "opičárny" - Toboga Bongo! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svět stvořený pro "opičárny" - Toboga Bongo!

Děti jsou stejně hravé a veselé jako opičky, souhlasíte? A proto jsme nedávno navštívili místo, které je pro "opičárny" přímo stvořené! TOBOGA Bongo je park plný atrakcí, ve kterém se zabaví všichni členové rodiny. A nejen to! Odnesete si domů zážitky doslova z celého světa! Napadá vás, jak je to možné? Tvůrci TOBOGY totiž dostali úžasný nápad a celý zábavní park je rozčleněn na zóny podle států či světadílů. Letem světem vám rádi ty nezajímavější atrakce představíme.  

        

Pokud máte doma malé klokánky, určitě nejvíce času strávíte v "Austrálii" neboli v trampolínovém ráji - děti si mohou dovádění užít na 6 trampolínách. A to není všechno! Větší "hopsalíni" si s radostí zaskáčou na bungee trampolíně, která je součástí Madagaskaru. 

    

Indonésie nabízí atrakci, kterou zvládnou jen opravdoví dobrodruzi - abyste si totiž mohli užít sjezd ze skluzavky, musíte na její vrchol doslova vyšplhat! Naší dceři se to povedlo až na třetí pokus, ale o to větší radost měla z toho, že to nakonec dokázala!

Afrika vás také určitě zabaví na dlouho, neboť se zde budete proplétat chodbami, zdolávat žebříky a hlavně vás tady čeká sjezd z obří mega skluzavky!   

   

Už jste někdy viděli na vlastní oči čínského draka? V Toboze je i toto možné! A dokonce můžete vlézt do jeho tlamy!:-) Bát se nemusíte, čínský drak je nafukovací. A není to jediné nafukovací lákadlo, velká nafukovací skluzavka je také zábavná, a to mohu posoudit i z vlastní zkušenosti!

                

Jsou vaše děti nadšenci do sportů s balónem? Pokud ano, potom si užijí určitě návštěvu Brazílie, která představuje multifuknční hřiště, které vybízí k hraní fotbalu, basketbalu nebo třeba florbalu. A věřím, že si zde vyhrají nejen děti, ale zapojí se i rodiče a rodinný zápas je na světě v tomto pestrém světě!

Horolezci a horolezčata, zbystřete! V Bongu nechybí ani horolezecká stěna!

   

Možná vás napadlo, jestli si budou mít kde hrát i nejmenší děti? Zóna Antarktida je určena pro děti do 3 let, a proto je plná kuliček, měkkých kostiček a samozřejmostí jsou i malé skluzavky.

V neposlední řadě musím zmínit, že malí závodníci si v tomto barevném zábavním parku užijí jízdu na nejrůznějších vozítkách - šlapadlech, tříkolkách nebo se projedou v Bongo závodní dráze.

Pokud si budete chtít od dovádění na chvíli oddychnout, můžete si zahrát třeba stolní hry nebo navštívit 5D kino, které je součástí herní zóny.

               

Závěr patří těm nejdůležitějším informacím - svačinu si brát nemusíte, v areálu je bistro, ve kterém se můžete i naobědvat, a to za dobrou cenu. Na recepci vám půjčí klíček od skříňky, kde máte možnost schovat si vše, co nepotřebujete při hraní. A ještě malé varování - obchůdek se suvenýry je pro děti velkým lákadlem, tak to už nechám na vás, zda prosícím očkám odoláte.

    

A kde všude najdeme sportovně-zábavní parky TOBOGA? Hned na několika místech v České republice - v Praze, ve Zlíně, v Hradci Králové a v Brně. My jsme vyzkoušeli brněnskou Tobogu a pobyt jsme si opravdu užili! A to tak, že druhý den ráno se nás děti ptaly, kdy zas vyrazíme směr TO-BO-GA!

Za redakci Kam s dětmi

Lucka

 

26. 8. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře