Poznejme Česko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Poznejme Česko

Projekt Poznejme Česko je určen majitelům či správcům penzionů, restaurací, výletních míst, sportovních či kulturních destinací, turistických cílů v ČR, kteří chtějí oslovit rodiny s dětmi na největším portálu věnujícím se volnému času.

Projekt Kam s dětmi dává již více než deset let tipy rodinám s dětmi jak a kde trávit volný čas. V době karantény jsme se stali rodičům opět rádci – a to na nové téma, co s dětmi doma.

Nyní ale cítíme potřebu vrátit se k našemu tématu a pomoci rozhýbat cestovní ruch v naší krásné zemi. V rámci aktivity Poznejme Česko nabízíme výjimečnou příležitost našim partnerům představit se čtenářům a fanouškům Kam s dětmi a pozvat je!

Naše databáze je a vždycky bude ZDARMA a tisíce míst už je její součástí.
Existuje ale ještě řada dalších způsobů, jak u nás být VIDĚT VÍC! A protože chceme pomoci i těm, koho zasáhla krize velmi výrazně, tedy těm z cestovního ruchu, rozhodli jsme se připravit tři speciální balíčky propagace. Na ten nejmenší přitom dosáhnou skutečně všichni a jde o měsíční zviditelnění v databázi a představení na našem Facebooku, kde máme již krásných 60.000 fanoušků.

Nabídka je samozřejmě časově o objemově limitována. Tak na nic nečekejte a napište nám na [email protected].

Těšíme se na spolupráci a na to, jak spolu pomůžeme rodinám s dětmi poznávat Česko!

6. 5. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře