Proč koupit dětské funkční prádlo? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Proč koupit dětské funkční prádlo?

Čemu se vlastně říká funkční prádlo a čím je tak výjimečné?

Prádlo označené jako funkční díky použitému materiálu a odlišnému průřezu vláken účinně odvádí pot od těla a rychle schne, děti tak udrží v suchu a teple i když se hodně hýbou. Některé materiály mají i antibakteriální úpravu. Zvláštní kategorií je potom funkční prádlo z merino vlny, která je přirozeně antibakteriální, a navíc velmi vhodná pro alergiky.

Děti si často při hře ani neuvědomí, že jsou zpocené. Když pak přestanou dovádět, ve vlhkém oblečení rychle prochladnou. Nemůžete je stále kontrolovat a převlékat. Obyčejné bavlněné tričko pot pouze nasákne, ale už neodvádí.

Funkční prádlo se nejdříve začalo vyrábět pro sportovce, časem si ho oblíbily i dalších skupiny dospělých a pak konečně výrobci začali myslet i na děti, a to je dobře. Kdo už se hýbe více než právě malé děti.

Dětské funkční prádlo té nejvyšší kvality nabízíme od značek REIMA, SENSOR, Craft, Didriksons a Color Kids. Můžete koupit celé soupravy nebo triko a kalhoty zvlášť.

Funkční prádlo je první vrstva oblečení, která se nosí rovnou na holé tělo.  Na ní potom teprve vrstvíte další oblečení dle ročního období. Funkční prádlo není určené jenom na zimu, i když většina rodičů ho v této době nakupuje nejčastěji. Užijete ho ale i v létě např. na kolo nebo při běžných venkovních aktivitách, kdy jsou děti v pohybu.

Jakou zvolit velikost?

Takovou, aby dítěti skutečně sedělo a bylo s povrchem těla v těsném kontaktu, jenom tak může plnit svoji funkci. Materiály jsou většinou velmi pružné, takže se dobře natahují. U funkčního prádla nevolte velikost „aby dlouho vydrželo …“, o dvě čísla větší volné triko, byť z funkčního materiálu svoji funkci nesplní.

Pokud si s výběrem nevíte rady, neváhejte se na nás obrátit, rádi vám poradíme.



Celá nabídku najdete v naší kamenné prodejně OUTDOORBABY, Jaselská 34, Praha 6 nebo v našem e-shopu ZDE.

 

 

10. 12. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře