Zimní ZOO to je pohádka! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zimní ZOO to je pohádka!

ZOO Praha je jedna z nejlepších ZOO na světě, to není žádná novinka. Kdy jí ale navštívit a být z ní doslova PAF? V období adventu! My tak činíme každý rok a nikdy nelitujeme.

Ač je mrazivo, zima, vítr a rádoby ošklivé počasí, líbí se nám v ZOO ještě víc, než, když svítí sluníčko. Důvodů je mnoho – nádherná vánoční výzdoba, menší počet návštěvníků, možnost vidět jiný druh zvířat, okouzlující výhled na mrazivou Prahu a samozřejmě krásně bíle naladěná zimní příroda.

Krom již zmíněného chystá pražská ZOO pro své návštevníky pravidelné programy včetně komentovaného krmení, ze kterého jsou děti nadšené vždy.Ač je mrazivo, zima, vítr a rádoby ošklivé počasí, líbí se nám v ZOO ještě víc, než, když svítí sluníčko. Důvodů je mnoho – nádherná vánoční výzdoba, menší počet návštěvníků, možnost vidět jiný druh zvířat, okouzlující výhled na mrazivou Prahu a samozřejmě krásně bíle naladěná zimní příroda. období adventu! My tak činíme každý rok a nikdy nelitujeme.

V ZOO nechybí samozřejmě ani vánoční stromeček. My jich tam najdeme pokaždé po celé ZOO umístěných hned několik a všechny jsou ozdobeny vkusně ozdobami se zvířátky. Navíc v dětské části ZOO je připraven betlém a další vánoční výzdoba, se kterou se děti mohou fotit nebo si ji jen tak prohlédnout.


Po dlouhé procházce pražskou ZOO vyhládne každému, a tak není nic lepšího než si vyrazit na svařák či punč (pro děti samozřejmě na horkou čokoládu) a trdelník s výhledem na ledovou Vltavu či zasněženou Stromovku.

 

I na Štědrý den je možné pražskou ZOO navštívit, jako každoročně můžete pro zvířátka přinést dárečky ve formě oříšků, ovoce nebo zeleniny (jablek, mrkve...), starých fotbalových míčů (pro tygry) či tvrdé pečivo. Za odměnu dostanou děti u vstupu malé překvapení od Ježíška.

Komu by nestačila několika hodinová procházka zimní ZOO může se vydat podél Vltavy směrem na Holešovice, kudy vede cyklostezka a kde se dá v zimě nádherně procházet bez mraků lidí za zády.

A za návštěvu v zimě nestojí jen pražská ZOO, ale o tom zase někdy jindy...

 

Pro Kam s dětmi
maminka Milada

 

3. 12. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře