Na výlety s aplikací EPP - Pomáhejte pohybem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Na výlety s aplikací EPP - Pomáhejte pohybem

Zima už nám pomalu začíná vystrkovat růžky a to už se někteří z vás jistě báli, jestli vůbec přijde. Ale ani zima vám jistě nebrání vyrazit s dětmi na nějaký pěkný výlet. A víte, že při svých výletech můžete zároveň pomáhat? Ano, a to díky aplikaci EPP – Pomáhej Pohybem Nadace ČEZ.

 

S aplikací EPP Pomáhej pohybem proměňujete váš pohyb v pomoc potřebným! Mobilní aplikace EPP od Skupiny ČEZ – Pomáhej pohybem je nástroj, díky kterému má uživatel možnost vlastním aktivním pohybem určovat, které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit.


Aplikace totiž zaznamenává pohyb uživatele (např. chůze, běh, jízda na kole, lyžování, ale třeba i interiérové aktivity typu běh na běžícím pásu) a kromě běžných údajů o rychlosti, čase, tempu či vzdálenosti také generuje body. Tyto body pak můžete kdykoli věnovat některému z aktuálně nabízených projektů neziskových organizací, škol nebo obcí. Pokud svým pohybem nashromáždíte za daný čas určitý počet bodů, Nadace ČEZ projekt podpoří konkrétní dopředu stanovenou částkou. Aktuální a již úspěšně podpořené projekty včetně cílových částek a stavu bodů můžete sledovat na www.pomahejpohybem.cz nebo na www.nadacecez.cz.


Aplikace může navíc fungovat i jako klasický sport tracker. Generuje také statistiky osobních výkonů tříděné po dnech, typech pohybu atd. Stažení aplikace, její používání i generování bodů je zdarma, k jejímu používání není nutné datové připojení - to vyžaduje aplikace pouze v případě, kdy si budete chtít získané body přiřadit některému z projektů nebo k načtení stránky s novinkami.

 

Určitě můžete aplikaci skvěle využít třeba na běžkařských závodech ČEZ Jizerská 50. A samozřejmě i letos se budou moci zapojit vaše děti. Pro ně je totiž připravena Mini Jizerská pojišťovny VZP.

Zkrátka, ať už s telefonem běžkujete, jezdíte na lyžích, nebo chodíte na procházky, svou aktivitou a energií vždy generujete body pro vámi vybraný projekt, který Skupina ČEZ prostřednictvím Nadace ČEZ finančně podpoří. A to se počítá!

 

Pro Kam s dětmi
maminka Petra

 

3. 12. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře