Tohle bude láska na první pohled! Lví král | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tohle bude láska na první pohled! Lví král

"Zatímco mnozí hledají, co by si mohli vzít, pravý král pátrá po tom, co by mohl dát!"

Již ve čtvrtek 18. prosince do kin vběhne hraný animovaný film s názvem Lví král. Film, na který stojí za to i uprotřed léta vyrazit do kina. A soudě dle traileru a dalších upoutávek, vtáhne nejen děti, ale i rodiče!

 

Snímek od studia Disney, jenž režíroval Jon Favreau (Kniha džunglí), se odehrává v africké savaně, kde se narodil budoucí panovník všeho živého. Malý lví princ Simba zbožňuje svého otce, lvího krále Mufasu, a připravuje se na svou budoucí vládu. Avšak ne všichni se z malého Simby radují. Mufasův bratr Scar, původní následník truhů, spřádá své vlastní temné plány. Souboj o Lví skálu plný intrik, dramat po nečekané tragédii skončí Simbovým vyhnanstvím. Za pomoci dvou nových přátel musí Simba dospět a stát se tím, kým je mu souzeno být.

 

 

Tohle si určitě nenechte ujít, protože Lví král má už nyní hodně dobře našlápnuto stát se hitem letošního léta. A kdyby se vám chtělo, dejte nám vědět, třeba na náš Facebook, jak se vám film líbil. 

Hlavní díky samozřejmě patří Falconu a Kamsdětmi.com je oficiálním mediálním partnerem.

11. 7. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře