Resort Malevil, ráj pro rodiče i děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Resort Malevil, ráj pro rodiče i děti

O víkendu nás cesta zavedla do Heřmanic v Podještědí, do srdce Lužických hor. Tato vesnička leží pouze 25 km od Liberce a 28 km od České Lípy a nachází se zde jeden z nejhezčích areálů severních Čech - Resort Malevil. Původně jsme sem vyrazili s dcerou na mini kurz vaření, ale nakonec jsme tu strávili celý den. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na kurz jsme narazili náhodou, dcera (5 let) miluje vaření a pečení, tak jsem si řekla, proč ne? Kurz byl skvělý! Čekala nás tři stanoviště, zdobení sušenek, zdobení muffinů a pečení pizzy. Sušenky a mufiiny byly už upečené, děti si je mohly ozdobit dle vlastní fantazie. Materiálu bylo dostatek, polevy, posypky, děti se vyřádily. Pizza už byla trochu oříšek. Děti dostaly kuličku těsta, samy si jí uválely a ozdobily. Pan kuchař poté každou pizzu nabral a hodil do pece. Děti nedočkavě čekaly, až bude právě ta jejich pizza hotová. Za nás moc hezký nápad, děti to zvládly téměř samy a rodiče si stihli vypít i kávu. Podobné akce by se měly opakovat, tak hlídejte naše stránky. 

 

 

Po kurzu, který trval cca dvě hodinky, jsme se vypravili prozkoumat okolí a byli jsme unešeni. Další dvě hodiny jsme strávili v mini zoo, odkud jsem dceru nemohla dostat. Plno zvířat, lamy, koníci, oslíci, králíci, ovečky, pro děti naprostý ráj. Návštěvu jsme zakončili procházkou po okolí a návštěvou dětského hřiště. 

 

 

Areál nabízí nepřeberné množství zábavy pro všechny věkové kategorie. Děti ocení mini zoo, krásné venkovní hřiště, vnitřní herničku, trampolíny, louku plnou dřevěných soch, voliéry se zvířaty, lze domluvit projížďky na koních a spoustu dalšího. Rodiče si mohou užít squash, bowling, tenisové kurty, kulečník, ping-pong a další. V areálu se také nachází golfové hřiště, wellness a po domluvě vám také zajistí hlídání dětí. Nezní to skvěle? Nám se tady líbilo tak moc, že v červnu se sem chystáme na celý víkend. 

 

Denisa Hamplová, redakce

1. 4. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře