Jak jsme lítali v parku s čápem Brunem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak jsme lítali v parku s čápem Brunem

Mezi svátky jsme se rozhodli, že s dětmi vyrazíme do brněnského Bruno family parku. Pohled z okna na venkovní aktivity rozhodně nelákal a tak pro nás návštěva parku, který má jako svého maskota čápa Bruna, byla pro ten den jasnou volbou. 

Bruno family park má svoji vnitřní a venkovní část. Ta venkovní, se spoustou vodních prvků, byla slavnostně otevřena loni a znovu otevřena bude opět na jaře, až počasí dovolí. Loni jsme návštěvu venkovní části nestihli, ale letos si to už určitě ujít nenecháme. 


Po uložení věcí do skříňky už na nás čekalo 40 atrakcí, které, si myslím, užijí všechny věkové kategorie. Celá rodina se může vyřádit na zemi, pár metrů nad zemí, a dokonce i v podzemí, při průzkumu podzemních chodeb. Co je určitě zajímavým zpestřením a co se dětem moc líbilo, je možnost zajezdit si na autodromu nebo nechat děti se svést na lodičkách. 

 

  

Jak jsme brzy zjistili, výlet do Bruna se nám nakonec stal i fitness výletem, protože jsme s dětmi absolvovali nespočetné množství různých cest a cestiček, ať již dolů, či nahoru, šplhem či plazením, po sítích či v labyrintech.... a musím říct, že nám to v povánočním čase přišlo opravdu vhod :-). Na starší děti zde čeká například obrovská pavučina, po které můžou vyšplhat až k velkému tobogánu, tzv. „Tenkému střevu“, mohou si prolézt Opičí či Pavoučí komín, proplést se rozsáhlým labyrintem nebo se mohou vyřádit na velkém nafukovacím polštáři.

Atrakcí je zde opravdu mnoho a určitě se nemusíte bát s sebou vzít i vaše nejmenší. Pro ně je vyhrazen krásný prostor v prvním patře. Jeho dominantou je bezesporu velký „bazén“ s balónky, labyrint se skluzavkami či balónková fontána, od které jsme ty naše nemohly odtrhnout. Děti se zde mohou na chvíli stát kuchaři a kuchařkami, prodavačkami a obchodníky nebo si mohou pohrát se spoustou dalších doplňujících prvků. Rodiče si zde pak mohou dát v klidu kávu. Najdete zde také několik místností, kde můžete dětem uspořádat narozeninovou oslavu. Ty jsou od sebe oddělené, takže si děti svoji chvilku mohou užít i v soukromí. 

V nejvyšším patře, pokud patříte mezi odvážné, pak najdete „třešničku na dortu“ a tou je tzv. Čapí oko, což je prosklená vyhlídka s proskleným dnem a výhledem na Brno. Pokud máte starší děti, které už nevyžadují neustálý dozor a zrovna nemáte náladu šplhat do výšin, můžete si s sebou klidně vzít vaši oblíbenou knížku, protože jsou zde i místa, kde si můžete v klidu posedět. 

Hlady a žízní tady také určitě neumřete :-). Přímo v parku se nachází bistro, kde jsme, k našemu velkému překvapení, našli docela velký výběr nápojů a jídlo musíme také hodnotit pozitivně. Klasiku, párek v rohlíku tu také najdete, ale další výběr jídla je docela slušný a jídlo bylo dobré. A pokud by vám menu nevyhovovalo, můžete v klidu přejít do restaurace, která je s parkem spojená.

Za nás dáváme Brunu jedničku. Nebude s hvězdičkou, protože vždycky je co zlepšovat, ale den pro celou rodinu si tu myslím užije opravdu každý. A když jsme odcházeli se slovy partnera, že si ještě sám sjede ten velkej tobogán :-), hned mi bylo jasné, že jedním z dárků k narozeninám pro něj bude Večerní lítání pro dospělé, které Bruno pravidelně pořádá.

Pro Kamsdětmi Vendula Kolaříková 

3. 1. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře