VIDA! Konečně výlet co nadchne celou rodinu. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

VIDA! Konečně výlet co nadchne celou rodinu.

Brněnský zábavní vědecký park VIDA! nabízí chytrou zábavu pro děti i jejich rodiče. 

Chcete svým blízkým dopřát nezapomenutelné zážitky? Vidět je jednou nadšené úplně všechny bez rozdílu věku? Vypravte se do Brna do zábavního vědeckého parku VIDA! Užijte si společně rodinný den plný hravého objevování světa kolem nás.

Nejdřív rozpoutat tornádo a zažít zemětřesení, pak se projet na kole po laně několik metrů nad zemí, odstartovat bublinkový závod, zaposlouchat se do vlastního tepu v obřím srdci, vyzkoušet si moderování počasí nebo trénink pilota stíhačky, postavit magnetickou sochu a nakonec zmrazit vlastní stín. Neuvěřitelné? Ne, to všechno můžete během jediného dne zažít v brněnském zábavním vědeckém parku VIDA! Na ploše téměř 5000 m2 tu najdete více než 170 exponátů, se kterými si můžete hrát a přitom poznávat, jak funguje svět kolem nás. 

 

Pro koho je zábavní vědecký park určený? Pro všechny. Bez legrace. Možná děti do dvou let si to tu úplně neužijí, ale jinak se u nás zabaví každý. A ještě se i něco dozví! Jednu z částí, dětské science centrum, si užijí především děti od 2 do 6 let. 

Divadlo vědy, dílničky, dočasné výstavy i speciální prostor pro kutily

Expozicí však nabídka VIDA! rozhodně nekončí. Ve zdejším divadle vědy můžete zhlédnout představení se zábavnými pokusy nebo 3D filmy plné dechberoucích záběrů ze světa zvířat. O víkendech se těšte na speciální labodílny pro rodiny s dětmi, kde si vyzkoušíte spoustu úžasných experimentů a něco nevšedního se i naučíte. Navštivte také jednu z dočasných výstav, které se během roku v centru obměňují. Malí i velcí kutilové si určitě zamilují zdejší Bastlírnu. Vyrobit si tu můžou třeba autíčko na vzduch nebo kuličkodráhu. 

 

Cedulky s nápisem “Nesahat” tu rozhodně nenajdete. Naopak, všechno si můžete sami vyzkoušet. 

 

VIDA! nejlepší dárek pod stromeček

Co takhle darovat tyto nevšední zážitky k Vánocům? Není nic jednoduššího. Navštivte e-shop VIDA!, kde můžete zakoupit dárkové poukázky. Stačí pár kliků a v e-mailu přistane ten nejlepší dárek, jaký může být – poukaz na zážitek.

Chcete důkaz, že VIDA! v Brně je pro děti to pravé?

Přečtěte si recenze na www.vida.cz.

„Fantazie, synek tu strávil pět šťastných hodin. Nyní už třetí hodinu nemluví o ničem jiném. V sobotu jdeme zase. Zřejmě změníme trvalé bydliště na VIDAEdita K.

„Perfektní a nejlepší atrakce v ČR. Doporučujeme úplně všem. Máme kluky 9 a 12 let. Než jsme jeli, starší říkal, že se bude nudit, ale opak byl pravdou. A manžel by tam rád zůstal navždy.“ Eva H.

„Skvělé inspirativní zážitky pro malé i velké. Cestovali jsme přes celé Slovensko jen kvůli VIDA! A nezklamala. Bylo to super!“ Michaela J.

„Děti 4 a 6 let byly naprosto nadšené. Na jiných výletech, například na zámcích, se nemůžou ničeho dotýkat, ale zde je jim vše k dispozici. Největší problém byl je po pěti hodinách přesvědčit k odchodu. Určitě se vrátíme,“ Martin C.

Praktické informace

  • Zábavní vědecký park VIDA! najdete v jednom z bývalých pavilonů brněnského výstaviště, vstup je z ulice Křížkovského.
  • Parkovací místa jsou přímo před budovou, popřípadě se dá využít nedaleký parkovací dům.
  • Ve VIDA! můžete navštívit i občerstvení.
  • Rodinné vstupné koupíte už za 360 Kč.

30. 11. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře