Víkend 9. - 10. června za dveřmi! Kam s dětmi vyrazíte? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend 9. - 10. června za dveřmi! Kam s dětmi vyrazíte?

Už víte, kam s dětmi vyrazíte tento víkend? Pokud pořád váháte, opět jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější akce z celé republiky. Mnohem víc tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

 

Víkend otevřených zahrad po celé republice

Víkend otevřených zahrad je událostí, kdy máte možnost nahlédnout do běžně nepřístupných zahrad, ale také poznat své oblíbené parky novým způsobem. Na spoustě míst bude připravený i bohatý doprovodný program zahrnující komentované prohlídky, aktivity pro děti nebo koncerty.

Primátorky

Přijďte fandit veslařům na letošní 105. Primátorky na náplavku! Kromě napínavého souboje a krásného zážitku v podání veslařů ve věku od juniorů až po veterány, bude připraven i bohatý doprovodný program. Přijďte zafandit a okusit nádech této krásné sportovní tradice.

Pražská muzejní noc

Unikátní akce Pražská muzejní noc je tradičně jednou z nejnavštěvovanějších v Praze a přináší možnost prozkoumat kulturní bohatství ve zcela ojedinělé atmosféře. A ani letos pořadatelé nezapomněli ani na nejmenší účastníky, pro které bude v mnoha institucích připraven zábavný doprovodný program. Prodlužte svým dětem pro jednou večerku a odhalte společně s nimi tajemství nočního kulturního světa!

Projíždky lokomotivou Šlechtič po Praze

Přijďte si užít krásu jízdy parní lokomotivou po atraktivních tratích ze stanice Praha-Smíchov. V sobotu se uskuteční 3 parní jízdy. První a poslední povede po trati pražský Semmering a zpět Prokopským údolím, druhá jízda bude okružní Prahou přes hlavní nádraží a Most Inteligence. Prodej jízdenek bude možný u průvodčích ve vlaku nebo před odjezdem na nástupišti.

Rytířský den v Mníšku pod Brdy

Zámek v Mníšku pod Brdy bude v sobotu patřit dětem. Rytíři předvedou, jak bojovali v soubojích a turnajích či o ruku sličné paní. Ukáží, jaké zbraně používali nebo jakou zbroj nosili. Statečné děti se pak mohou přihlásit k nim do služby a jako jejich pážata pomoci v bitvě o hrad!

Kouzelná neděle v Kralupech

V Kralupech nad Vltavou probíhají tento víkend Dny Kralup. A neděle bude doslova Kouzelná. Na Paloučku u Vltavy se můžou děti těšit na Pohádkový (ne)les s Rolničkou, projížďky na koních, muzikohraní, dobový kolotoč a střelnici. Připravena bude i vzdušná akrobacie, škola žonglování, obří loutky nebo kejklířská vystoupení. A to není zdaleka všechno.

Monínec patří psům

Přijeďte na Monínec a užijte si zábavné odpoledne pro psy a celou rodinu! Vaše pejsky čeká spousta zajímavých disciplín za jejichž splnění nebude chybět odměna. Jako každý rok se můžete těšit také na zajímavé ukázky a další psí rekord!

Dotkni se Písku

Tradiční městská slavnost Dotkni se Písku nabídne kulturní program pro všechny generace. Nebude chybět hudba, tanec, ukázky sportovních aktivit, pouťové stánky i občerstvení. Program je nabitý už od pátečního rána.

Vítání léta s Mildou Dubulíkem v Třeboni

Léto přichází! Přivítejte ho s dubovým skřítkem Mildou Dubulíkem, maskotem Domu přírody Třeboňska. Slavnost určená především dětem, bude mít pohádkový i poučný program.

Do lesů aneb Vzbuďme Vary

Neopakovatelná cesta lázeňskými lesy v Karlových Varech společně s divoženkami bude rozhodně bavit celou rodinu. Děti se můžou těšit na pohádky, lesní tvůrčí dílny nebo lesní hraní.

Festival rekordů a kuriozit v Pelhřimově

Kromě siláka rozbíjejícího pěstí kamení, akrobata roztáčejícího na svém těle více než 60 obručí hula-hop a slečny, která chce vydržet co nejdéle „v provazu“, uvidíte třeba i největší Eiffelovu věž vypálenou laserem, tunový funkční model železnice nebo čtyřmetrového růžového plyšového medvídka. Festival toho nabídne samozřejmě mnohem víc.

Pohádkové odpoledne na zámku v Telči

Pohádkový den na zámku v Telči bude plný zábavy nejen pro děti, ale i jejich rodiče. Na nádvoří zámku si děti zasoutěží, zatancují a zazpívají. Zámecká zahrada bude zase plná pohádek. Připravený bude i pohádkový fotokoutek nebo řemeslný trh.

Dětský den na zámku Lednice

Vyrazte s dětmi do Lednice a dopřejte jim nezapomenutelné zážitky, nové kamarády a prostor pro jejich kreativní i sportovní vyžití. Uvidíte Mimoňské vystoupení, divadlo Tři čuníci a užijete si další doprovodný program, atrakce a soutěže. 

Festival Cirkulum v Ostravě

Festival Cirkulum je první mezinárodní festival svého druhu na severní Moravě. Děti tady budou jako v ráji. Těšit se můžou na nesčetně mnoho klaunských, žonglérských, ale i artistických vystoupení. Každý den bude na scéně alespoň jedno představení určeno právě pro malé klauny, klaunice, artistky a artisty. Na většinu představení je vstup zdarma.

Festival lepšího bydlení v Prostějově

Proměňte si své stávající bydlení a vše na místě rovnou konzultujte s odborníky. Festival lepšího bydlení, ale není jenom pro rodiče. Na své si přijdou i děti. Připravený bude skákací hrad, malování na obličej a spousta balonků.

Medový den v Zooparku Vyškov

Pokud máte rádi med, určitě musíte vyrazit do vyškovského zooparku. Připravena bude ukázka práce včelaře v úlu, pozorování včel, tvořivé dílny pro děti nebo stáčení medu s ochutnávkou.

Pohádková cesta lesem ve Velkých Karlovicích

Zažijte den plný zábavy a dětských úsměvů na Pohádkové cestě lesem. Tradiční akce pro holčičky i kluky, tentokrát v duchu klasických i nových pohádek pro malé i větší děti. To vše ve Velkých Karlovicích.

6. 6. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře