S dětmi za hudbou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

S dětmi za hudbou

Již několikátou sezónu vás zveme na koncerty pro děti, které v Rudolfinu připravuje PKF – Prague Philharmonia. I pro nás rodiče je to vždy velký svátek jít si s dětmi sednout do té krásně síně a zaposlouchat se do úžasného hudebního tělesa. A děti? Ty se už v předvečer předvádí, jak se slavnostně oblečou, aby pak Eli na poslední chvíli hledala strašně důležitou kabelku. Má to ale vždycky happy-end, kabelku najdeme a za pár desítek minut už zpíváme úvodní píseň Jiřího Žáčka spolu s průvodci koncertů, Šímou a Lupi.  

Cítím, že Eli už pomalu ale jistě z koncertů pro nejmenší vyrostla a že je čas poohlédnout se po koncertech i pro starší děti. Je fajn, že i na ty PKF – Philharmonia myslí a chystá komorní cykly. Kompletní nabídku pro děti všech věkových kategorií vč. rodinných vstupenek a slev vám přinášíme v uceleném přehledu. Až už své děti přihlásíte do Dětského klubu Notička nebo se potkáme na některém z koncertů, věřte, že je to správná volba, protože hudba vaše děti obohatí na celý život.

 

Koncerty pro děti v Rudolfinu (D/E)

Čtyři sobotní dopolední koncerty ve Dvořákově síni Rudolfina, které hravou, interaktivní formou přibližují vybraná hudební témata. V sezoně 2018-2019 se zaměří na nejrůznější povolání, s jejichž pomocí budou děti pronikat do světa hudby. Populárním skřítkům Šímovi a Lupi pomohou děti postavit město, zúčastní se s nimi sportovní olympiády, zámecké hostiny nebo vesnického jarmarku s nejrůznějšími řemesly. Pro děti je přichystáno také jedno velké překvapení! Začínáme v sobotu 27. října! Více informací, prodej abonmá a jednotlivých vstupenek na www.pkf.cz/pkf-detem. Projekt je určen dětem od 4 let.

Rodinná vstupenka na Komorní cyklus (K)

Odrostly již vaše děti dětským koncertům a chcete je plynule připravit na návštěvu koncertů symfonických? Tak přesně vám nabízí PKF – Prague Philharmonia rodinnou vstupenku za 100 Kč na osobu na svůj Komorní cyklus (K), který se v příští sezoně stěhuje do krásných prostor barokního refektáře Profesního domu na Malostranském náměstí v Praze. Program tentokráte nabízí zajímavé, větší nástrojové formace, které představí nejen hudbu evropskou, ale podíváme se i do Latinské Ameriky. Sleva platí pro 2 dospělé a děti mladší 18 let. Rodinnou vstupenku lze zakoupit před koncertem, nebo objednat na emailové adrese [email protected]. Projekt je určen dětem od 8 let.

50% sleva na Orchestrální cyklus (A)

Děti mladší 15 let mohou uplatnit 50% slevu na koncerty Orchestrální řady (A) PKF – Prague Philharmonia v Rudolfinu do všech cenových kategorií. Sleva platí i na abonentní vstupenku na celý cyklus. Slevu lze uplatnit on-line na www.pkf.cz. Projekt je určen dětem od 8 let.

Kluby PKF – Prague Philharmonia

Pro děti, které se chtějí aktivněji zapojit do hudebního bádání, organizuje PKF – Prague Philharmonia populární Dětský klub Notička (3 – 14 let) a nově také Klub Junior (15–19 let). Ke členství v klubech není zapotřebí hudební vzdělání, oba kluby jsou otevřeny všem dětem a mladým lidem bez rozdílu. Vedle klubových setkání jsou členům otevřeny generální zkoušky PKF – Prague Philharmonia. Klub Junior se aktivně zapojuje do organizace vybraných projektů PKF – Prague Philharmonia. Více informací na www.pkf.cz/noticka a www.pkf.cz/klubjunior.

 

Ve spolupráci s PKF – Prague Philharmonia připravila Vendula Dittrichová

29. 5. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře