Víkend se blíží! Už víte, kam s dětmi? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend se blíží! Už víte, kam s dětmi?

Další víkend před námi a počasí nám bude opět přát. Už víte, kam s dětmi vyrazíte? Akcí, kde se budete bavit celá rodina je zase strašně moc. Takže vybírejte! Spoustu další tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

Ratolest fest - nejlepší den pro rodinu u řeky

Už pátým rokem patří poslední květnová sobota na pražských náplavkách dětem. I letos u Vltavy propukne Ratolest Fest. Rodinný festival, ze kterého si návštěvníci odnášejí zážitky a inspiraci namísto zboží. Náplavky nabídnou přes 100 interaktivních stanovišť sportů, kroužků a volnočasových aktivit pro děti ale i rodiče. Na festival se neplatí vstup a všechny programové prvky jsou zdarma.

Středověké slavnosti v Břevnovském klášteře

Břevnovský klášter se v sobotu přenese do doby středověku. Zažijete rytířské turnaje, mušketýrské souboje, dobovou hudbu, kejklíře, středověké tržiště nebo prohlídky Břevnovského kláštera i pivovaru. Pro děti budou připravené soutěže, loutkové divadlo nebo dobový fotokoutek.

Festival Mezi ploty

Na festival Mezi ploty míří divadla, loutky a muzikanti, kteří okouzlí děti i rodiče.  Rodinná zóna, složená hned z několika scén, je nejrozsáhlejší sekcí kultovní bohnické přehlídky. Rozhodně to není místo s pár atrakcemi, kam se dají ratolesti odložit, ale plnohodnotná součást programu, která výborně pobaví děti i dospělé. Takže hurá do Bohnic. 

Velký dětský den na zámku Berchtold

O víkendu se areál zámku Berchtold v Kunicích nedaleko Říčan opět promění v jednu velkou pohádku. A ani tentokrát nebudou chybět veteráni automobilového a motocyklového průmyslu. Oba dny bude připraven pro návštěvníky bohatý program, plný hudebních, tanečních a divadelních představení, soutěží, dílniček a atrakcí. Děti se mohou těšit na koloběžky a motokáry na dopravním hřišti, klauna Jakuba nebo divadélka na nádvoří zámku.

Rodinný den na Sletišti

Skákej a skládej si pro radost. Rodinné odpoledne na Sletišti nabídne bohatý program. Můžete se těšit na dětskou hudební show, obří autodráhy, skákadla lanové atrakce, malování na obličej a spoustu dalšího...

Největší výstava železničních modelů v Pečkách

Výstava železničních modelů, workshopy pro návštěvníky, program pro děti i dospělé po celém městě, jízdy historických vlaků,... Své brány otevírají veřejnosti v místním modelářském klubu a přilehlých historických továrních halách, kde představí železniční modely a modelová kolejiště všech velikostí, od nejmenších modelů rozchodu kolejí 3mm, až po zahradní železnici, která sveze dětské i dospělé návštěvníky této výstavy.

Dětský den s Armádou v Českých Budějovicích

Přijďte strávit den se zástupci pozemních a vzdušných sil AČR, na kterém armáda prezentuje svoji techniku. V roce 2017 to bylo například lehké obrněné vozidlo, terénní vozidlo, ruční zbraně a výstroj brigády rychlého nasazení, letecká technika dopravního letectva Praha – Kbely (záchranářský vrtulník) atd. Chybět nebudou ani soutěže či zábavné atrakce.

Den dětí v Zoo Dvorec

Poslední květnová nedělě již tradičně patří v Zoo Dvorec těm nejmenším návštěvníkům. A na co se mohou těšit? Na pohádky, zvířátka z balónků, malování, skákací hrad, dílničky, soutěže, komentovaná krmení a další zážitky.

Víkend plný buchet na hradě Kašperk

Tradiční akce Víkend plný buchet pod heslem „Není buchta jako buchta“ zahájí oblíbenou řadu Oživené historie. Návštěvníci si budou moci vyrobit svou vlastní cihlu – buchtu – a pak se s ní vyfotit. Odměnou bude také buchta, ovšem tentokrát s tvarohem, mákem či povidly. Součástí bude také speciální interaktivní prohlídka nazvaná Staň se stavitelem hradu! pro rodiny s dětmi.

Středověký den pro rodiny na hradě Hazmburk

Hrad Hazmburk bude doslova pohádkový. Na děti se těší Bílá paní, která bude mít připravené sladkosti a truhlu s překvapením.

Pohádkový park na Sychrově

I na zámku Sychrov se celý víkend můžete těšit na pohádkové bytosti. Zámecký park promění v místo, kde se děti doslova vyřádí při plnění soutěžních úkolů. Za odměnu pak čeká na každého dětského účastníka dárek.

Festival úsměvů ve Špindlerově Mlýně

Návštěvníky Špindlerova Mlýna čeká bohatý program, jehož centrum bude v prostoru dolní stanice lanovky Sv. Petr, kde bude představena jarní dílna, zábavné, outdoorové i sportovní aktivity. Součástí slavnostního programu bude také otevření nových turistických tras Medvědí stezka a Krakonošův příběh, které jsou určené převážně pro rodiny s dětmi. A nebude chybět ani hudba, občerstvení či nejrůznější soutěže.  

Den starokladrubského koně v Kladrubech

Hřebčín připravil na sobotu slavnostní program pod názvem Den starokladrubského koně. Veřejnost se může těšit na vystoupení starokladrubských běloušů a vraníků. Uvidíte třeba slavnostní císařské osmispřeží. Večer pak bude připravená speciální noční prohlídka zámku a kočárovny.

Den všechních hrdinů v Centru Eden

Po celý sobotní den budou v areálu centra k vidění záchranáři a hasiči, kteří budou seznamovat se svojí prací. Po celém areálu se budou nacházet různá stanoviště, na kterých se návštěvníci dozví, jak provést kardiopulmonální resuscitaci, jak provést ošetření zraněného, a další.

Louka fest v Brně

Na Louka festu se můžete těšit na oblíbené dětské hudební kapely. Pro děti budou připraveny aktivity jako disgolf, malování na obličej, skákací hrad, trampolíny, grafity a mnohé další. Takže vezměte deky na hurá na Louka fest.

Dětský gastrofestival v Pradědově muzeu

Dětský gastrofestival v areálu muzea bude tentokráte na téma Cesta kolem světa. Děti i dospěláci se můžou těšit na spoustu kuchařských dílniček po všechny tři dny. O víkendu budou na zahradě připravena cestovatelská stanoviště. Večer je na programu dokonce i promítání v letním kině.

23. 5. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře