Víkend je akcemi nabitý! Kam s dětmi vyrazíte? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend je akcemi nabitý! Kam s dětmi vyrazíte?

Už víte, kam s dětmi o víkendu? Akcí je opravdu hodně, takže vybírejte s našich tradičních víkendových tipů.

Dětský sportovní den na Bike Prague

Dětský sportovní den se koná v rámci závodů horských kol Bike Prague. Malí sportovci se mohou těšit na den plný zábavy. Kromě dětských závodů na kolech a odrážedlech je čeká i mnoho dalších aktivit, jako třeba skákací hrad a trampolína.

Dětský den s Nadačním fondem Šestý smysl

Velká zábavná show pro všechny věkové kategorie vypukne v areálu České zemědělské univerzity v Suchdole. Magnetem této sportovně charitativní akce bude fotbalový zápas známých osobností týmu Top Real Praha, s týmem Nadačního fondu Šestý smysl. Děti se můžou těšit na spoustu atrakcí, na kterých se budou rozhodně bavit. Celá akce pomůže malé Zuzance, která to v životě nemá vůbec lehké.

Hudba a domov v Rudolfinu

Skřítkové Šíma a Lupi budou naposledy bavit děti v Rudolfinu. Závěrečný díl cyklu zábavných a interaktivní koncertů s názvem Hudba a domov, představí čtyři české skladatele v humorné podobě. Přijďte se pro letošní sezonu rozloučit se skřítky a zároveň ochutnat řadu hudebních dobrot. Z vlastní zkušenosti víme, že děti budou určitě nadšené.

V Praze se toho děje o víkendu opravdu hodně. Další akce můžete vybírat přímo zde.

 
Festival muzejních nocí v Kutné Hoře

V pátek večer začíná celostátní Festival muzejních nocí. My vás pozveme do Kutné Hory. Můžete tady totiž zažít návštěvu muzea trochu jinak. Historie ožije na Hrádku a v Kamenném domě. Připraveni budou kostýmovaní průvodci, šermířské vystoupení, jarmark, výtvarná dílnička nebo ohňová show.

Májové slavnosti v Dobříši

Na Májových slavnostech vystoupí spousta umělců. Ale program myslí i na děti. Na dětském hřišti bude mít svůj prostor Loutkoviště - pět originálních konstrukcí pro loutkové divadlo s výměnnými kulisami a sadou loutek určených ke hře a rozvíjení fantazie celé rodiny. Navíc se na Májové slavnosti můžete svézt z Prahy parním vlakem, který vyjíždí z nádraží Braník v 10:26.

Výstava Cesta do mytologie v Písku

Dobrodružná expedice do kouzelného světa vás rozhodně ohromí. Projdete se čarovným krajem fantastických příběhů, bájných zvířat a léčivých rostlin. Ve Sladovně vznikla totiž zážitková, herní expozice, kde se děti v divadelních kulisách samy ponoří do světa mytologie.

Festival Vltava Open v Týně nad Vltavou

Bav se jako kapitán! Přijďte zahájit plavební sezónu s rodinou a přáteli na Vltavě. Program bude opravudu nabitý v parku i na vodě. Připravené budou plavby, půjčování lodiček, výtvarný workshop s malíři, fotokoutek, divadlo nebo koncerty.

Slavnostní otevření Pohádkového světa v Duchcově

V Duchcově si udělali své sídlo vodníci, hastrmani a jiné pohádkové bytosti. Děti se zapojí do samotného příběhu, v pohádkové škole. Naučí se veselou písničku a za odměnu dostanou vysvědčení s vodnickou omalovánkou.

Valdštejnské slavnosti v Jičíně

Těšit se můžete na tři dny plné oslav a událostí spojených s dobou Albrechta z Valdštejna. Celé město ožije slavnostmi, ke kterým tradičně patří dobové kostýmy, tradiční řemesla, trhy a dobová hudba, výstavy, hry, průvod masek nebo ohňostroj.

Festival lepšího bydlení v Trutnově

Proměňte si své stávající bydlení a vše na místě rovnou konzultujte s odborníky. Festival lepšího bydlení, ale není jenom pro rodiče. Na své si přijdou i děti. Připravený bude skákací hrad, malování na obličej a spousta balonků.

Ples princů a princezen na zámku Karlova Koruna

Na zámek Karlova Koruna přijede král Květoslav s královnou Jasmínou a přivezou s sebou pohádky. Pro děti budou připraveny soutěže a kulturní program na malém nádvoří. Na hlavním nádvoří se uskuteční královský jarmark.

Parní stroje (pro) malé i velké v Žamberku

Po dvou letech se Muzeum starých strojů a technologií zaplní modely všech velikostí, které budou doplňovat představení parních strojů ze sbírek muzea: parní válce, parní automobil a parní lokomobily. Po celém areálu bude jezdit úzkorozchodná lokomotiva, jak jinak, než na páru! A připravený bude i další doprovodný program.

Festival vojenské historie na hradě Helfštýn

Na největším šermířském festivalu na Moravě si na své přijdou nejen milovníci historie, ale i rodiny s dětmi. Připravená bude pestrá přehlídka skupin historického šermu z různých období válečných dějin. Ale i divadlo, tanečnice, kejklíři a úžasná atmosféra hradu proměněného ve vojenský tábor. A ani děti nepřijdou zkrátka. Pořadatelé si i letos nechali záležet na bohatém programu právě pro nejmenší návštěvníky.

Večerníčkův pohádkový les v Krnově

Zveme všechny děti, jejich rodiče, babičky a dědečky na Večerníčkův pohádkový les. Přijďte si užít pohádkové odpoledne s kouzelnými bytostmi, čeká vás spousta her, úkolů a zábavy. Děti se mohou těšit na odměny, trampolínu, skákací hrad, koně a další zábavu. 

Festival Rodina v centru Ostravy

První ročník celodenní akce pro mamky, taťky, holky, kluky, puberťáky, tety, strejdy, babičky a dědy... Prostě pro všechny. Celodenní program, kde si zasportujete, zasoutěžíte a podíváte se na zajímavá vystoupení. Připravená budou stanoviště, kde si můžete vyzkoušet jednotlivé sporty a aktivity pod dohledem zkušených lektorů. To všechno v centru Ostravy.  

Oživlý hrad Boskovice

Hrad Boskovice ožívá již potřetí, tentokráte s podtitulem Turnaje, rytíři, muzikanti a pohádky. Celý víkend můžete sledovat zajímavá divadelní a šermířská vystoupení. Stěny hradu se rozezvučí středověkými písněmi a chybět nebudou ani jezdecké turnaje. V celodenní soutěži vyberete nejchrabřejšího rytíře, nebo nejkrásnější princeznu, kteří získají ocenění při závěrečném defilé účinkujících.

Zahájení sezony a muzejní noc ve Zbýšově

Muzeum průmyslových železnic Zbýšov zahajuje sezonu a zároveň se zapojilo do Muzejních nocí. Přichystané budou denní i noční jízdy parních vlaků a hornických vlaků s motorovou lokomotivou. Děti se můžou těšit na modelovou železnici.


Mnohem více tipů z celé republiky najdete na www.kamsdetmi.com. 

16. 5. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře