Dovolená pro rodiny s dětmi, kde jinde než na Lipně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dovolená pro rodiny s dětmi, kde jinde než na Lipně

Málokteré místo nabízí tak pestré volnočasové vyžití po celý rok, jako okolí Lipenské přehrady. Jen málo z rekreačních areálů na Lipně nabízí tak širokou nabídku aktivit pro rodiny s dětmi, jako Landal Marina Lipno, a to bez ohledu na počasí, které vás na dovolené může zastihnout.

A máme pro vás i jedno velké překvapení. Již brzy budeme soutěžit o víkendový pobyt právě v Landal Marina Lipno. Takže pozorně čtěte, soutěžní otázka se může skrývat i tady.

Hledáte nejlepší místo pro Vaši rodinnou dovolenou? Vyzkoušejte ubytování na Lipně v rekreačním parku Landal Marina Lipno.

Dovolená na Lipně znamená nejen rekreaci za výbornou cenu, ale navíc i mnoho krásných zážitků z atraktivního okolí a v moderně vybavených apartmánech či bungalovech. Více informací o letní dovolené na Lipně.

Užijte si dovolenou se speciálním balíčkem nejžádanější volnočasové aktivity na Lipně

Speciální balíček – Království lesa Lipno

Celodenní rodinné vstupné pro 2 dospělé a 1-4 děti na unikátní atrakci pod názvem Království lesa Lipno včetně dopravy a to buď lanovou dráhou, nebo Lipenským stezkabusem.

Rodinné vstupné do Království lesa Lipno v hodnotě více než 1 000,- Kč od nás obdržíte zcela zdarma.

Balíček Království lesa obsahuje:

  • rodinnou vstupenku do Království lesa Lipno pro 2 dospělé + 1-4 děti

  • obousměrnou dopravu lanovou dráhou, nebo stezkabusem

  • vstup do Lipenského AquaWorldu Lipno na 2 hodiny denně zdarma

  • slevu 30 % na zapůjčení motorového, nebo elektro člunu v přístavu Landal Marina Lipno

  • slevu 15 % na zapůjčení veškerého sportovního vybavení v resortní půjčovně Lipno Centrum

Platnost této speciální nabídky:

  • v měsíci květen, červen, září, říjen

  • pouze od pondělí do pátku

  • pouze při rezervaci 7denního pobytu, kde navíc platí akce 7=6

Více informací o tomto speciálním balíčku zde

Komfortní apartmány pro 2 až 10 osob 


Landal Marina Lipno nabízí nejpestřejší nabídku ubytování na Lipně a v jeho okolí. Celý areál je speciálně vybaven právě pro pobyty pro rodiny s dětmi.

306  komfortních apartmánů na Lipně stojí přímo na břehu lipenského jezera. Můžete si vybrat od nejmenších apartmánů pro dvě osoby, ve kterých najdete potřebné soukromí, až po velice prostorné apartmány s možností pohodlného ubytování až pro 10 osob, které nabízí možnost strávení dovolené s početnou skupinou přátel. Rozměry našich apartmánů jsou více než komfortní. Nejmenší apartmán disponuje 47 čtverečními metry a největší apartmán nabízí dokonce 142 m2.

Z nabídky ubytování v krásné přírodě obklopené lipenskou vodní plochou si jistě vybere každý. Více informací o apartmánech.

Pro děti zábava vždy na prvním místě

Součástí areálu je také AquaWorld se skluzavkami a protiproudem, několik bezpečných a moderně vybavených dětských hřišť, vzduchová trampolína i velice oblíbený minigolf.

Aquaworld je skvělou aktivitou, kterou využijte za nepříznivého počasí. Uvolnit se můžete ve vodní vířivce nebo na perličkové stěně s masážními tryskami. Velice oblíbená je i divoká řeka s protiproudem, ve které se vyřádí nejen děti ale i jejich rodiče, a pro ty nejmenší je zde vodní brouzdaliště s hříbkem.

Otevřeno je denně od 10:00 – 21:00 hod.

Jako další skvělé vyžití pro děti nabízí areál dětský klub s animátory, kteří se dětem plně věnují. Děti se nejvíce těší na animace a soutěže v dětském klubu medvěda Bollo, který má připraven nabitý program tvoření, diskoték a dokonce i promítání ve vlastním kině plného pohádek a večerníčků. Dále Xbox hry, které potěší i větší děti. Vstup do Bollo klubu je po celý pobyt zdarma! Více o aktivitách pro rodiny s dětmi.

 

Mnohem více informací najdete na www.marina-lipno.cz. Kontakt: +420 601 321 456, nebo e-mail: [email protected].

6. 5. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře