Naplánujte si volné dny 14. a 15. dubna aneb kam s dětmi o víkendu! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naplánujte si volné dny 14. a 15. dubna aneb kam s dětmi o víkendu!

Další skoro letní víkend je před námi. A my jsme pro vás opět vybrali ty nejzajímavější akce z celé republiky. Takže pokud vybíráte, kam s dětmi vyrazíte, nechte se aspoň trochu inspirovat. Spoutu další tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

Veletrh For Kids v Letňanech

Kamsdětmi.com se opět stal mediálním partnerem veletrhu FOR KIDS. Už od čtvrka máte možnost navštívit jediný odborný veletrh v Čechách zaměřený na děti. Průřez vším, co dětem zpříjemní a rodičům usnadní život. Pro letošní ročník jsme se spojili s oblíbenou Stezkou korunami stromů Krkonoše. Na našem stánku v hale 1 C08b se tedy můžete těšit na bohatý program, soutěž o vstupenky a děti si budou moci zkusit postavit "stezku" ze stavebnice Kapla.

Autobusový den v Letňanech

Druhý ročník Autobusového dne se bude konat, stejně jako v minulém roce, v autobusovém obratišti Letňany a jeho okolí. Těšit  se můžete na pestrou paletu vozidel všech autobusových dopravců, kteří jsou zapojeni do systému Pražské integrované dopravy nebo na historické autobusy. Ty se budou zhruba v půlhodinových intervalech rozjíždět v rámci 7 speciálních linek po celé Praze. Doprovodný program přímo na místě hlavního dění si užijí hlavně děti.

Poznejte Národní muzeum trochu jinak

Národní muzeum slaví 200 let od založení! A kulatiny chce oslavit s vámi, a proto zve o víkendu do vybraných objektů. Nahlédněte do míst, kam se běžně nepodíváte a užijte si bohatý doprovodný program! Během jedinečných komentovaných prohlídek se dostanete do depozitářů, laboratoří, restaurátorských dílen, kanceláří nebo na další zajímavá místa. Vstupné je zdarma. 

Den otevřených vrat Výtopny Zlíchov

Kdo má raději vlaky, určitě by si neměl nechat ujít Den otevřených vrat ve Výtopně Zlíchov. Připravena bude výstava parních a motorových lokomotiv nebo ukázkový provoz modelového kolejiště. Děti si určitě užijí svezení na zahradní železnici. A navíc budou vyjíždět parní vlaky ze stanice Praha-Smíchov do výhybny Prokopské údolí a zpět.

Zahájení sezóny v parku Mirakulum

Nejen hrady a zámky zahajují novou sezónu. I venkovní zábavní parky se chystají na malé i velké návštěvníky. Po zimní pauze se otevírá zábavní park Mirukulum v Milovicích. Pro svou už šestou sezónu si park opět přichystal řadu novinek. Takže, kdo tady ještě nebyl, určitě musí zajet podívat.

Fotbalové slavnosti na zámku Loučeň

Fotbal je nejrozšířenější sport na světě a vznikl v Anglii, to ví každý, ale víte, že dalším místem, kde se začal hrát fotbal byla Loučeň? Přijďte se přesvědčit, pobavit a třeba si i trochu začutat o víkendu na zámek Loučeň. Děti si můžou vyzkoušet fotbalové dovednosti a zároveň si projít všechna bludiště a labyrinty.

Zahájení sezony v Herolandu – Zemi her

Otevírá se i zábavní park Heroland – Země her v Úmoníně kousek od Kutné Hory. Heroland je největší dětský zábavní park v okolí. Na své si zde přijdou nejen naši nejmenší. Na volné ploše o rozloze 25 000 m2 najdete jak velké množství herních sestav a prvků, tak řadu didaktických her vhodných pro rozvíjení motoriky u dětí a handicapovaných.

Den sokolnictví a lovectví na Horní Hradě

Horní hrad na Karlovarsku bude plný dravých ptáků i různých druhů sov. Uvidíte letové ukázky dravců s přednáškami, budete mít možnost podržet si dravce na ruce, připraveny jsou hry a soutěže pro děti i dospělé, lukostřelba, expozice sokolnických potřeb – pohromadě pro vás bude vše, co je jinde jen těžko možné spatřit a zažít!

Čokoládový den ve Velkém Březně

Státní zámek Velké Březno si dovoluje pozvat na první letošní jedinečnou gurmánskou prohlídku zámku, při které ochutnáte dvanáct pouze pro nás vytvořených druhů čokoládových bonbonů, vyrobených podle tradičních receptů, na nichž si začátkem minulého století pochutnávali nejen malí princové a princezny.

Králohraní v Hradci Králové

Na festivalu Králohraní zažijete tři dny plné super zábavy. Kromě volného hraní v Deskoherně se můžete těšit na turnaje a bohatý doplňkový program. Z turnajů si  odneste nějakou pěknou deskovou hru a kromě toho zažijete spoustu nezapomenutelných zážitků. Děti do 10 let mají vstupné zdarma a ty starší můžou dokonce přespat na místě.

Jarní panské slavnosti na Svojanově

Těšit se můžete na scénická šermířská vystoupení, představení dobových jarních zvyků či ukázky palných zbraní. Velkou atrakcí na hradě Svojanov budou vystoupení sokolníka s ukázkami dravých ptáků. Navíc pak v sobotu vystoupí kouzelník, v neděli kejklíř.

Pohádkové Cestování pana krále na zámku Horní Libchava

Všichni příznivci pohádek by si neměli nechat ujít Cestování pana krále na zámku Horní Libchava. Bude na vás čekat spousta pohádkových bytostí. Zámkem vás provede přímo princezna s příběhem O tajném cestovateli. Připraveny bude pohádka Za sedmero horami. Po celý den budete moci navštívit dětskou dílnu a zahrát si Domorodé hry.

Zahájení sezóny na Brněnské přehradě

Letošní 72. plavební sezóna lodní dopravy na Brněnské přehradě bude zahájena v sobotu dopoledne. Slavnostní sezónu zahájí nástupem kapitáni lodí. Rovnou se tak můžete zajet podívat na hrad Veveří. Uvidíte, jak vojáci žili ve svých táborech, jak se stravovali, jejich výzbroj a výstroj, výcvik, drobné šarvátky a bitky mezi vojáky různých armád při dobývání a obsazování hradu a také ukázky jezdectva.

Jarní výstava kolejišť v Brně

V Brně už vlastně probíhá Jarní výstava kolejišť. V bývalém areálu Mosalina uvidíte velké klubovní kolejiště o ploše cca 65 m2, modulové kolejiště  s modely stanic Ivančice a Náměšť na Hané – obě jsou zmenšené repliky stanic, které v modelovaném období reálně existovaly. K vidění bude i práce členů Klubu železničářů.

Den slonů v Zoo Ostrava

Oslavte den slonů v ostravské Zoo! Budou připravené sloní aktivity pro děti i dospělé a navíc speciální sloní komentované krmení.

Pohádkové prohlídky na zámku Plumlov

Zámek Plumluv i pro letošní sezónu chystá pohádkové prohlídky. I tentokrát se děti projdou zámeckými komnatami, podívají se do pohádky o šípkové Růžence, uvidí alchymistickou dílnu Rudolfa II. i jeho Golema, a malé děti se opět rádi setkají s vodníkem a čertíkem z pohádky Princezna ze mlejna. A které další pohádky uvidíte? Přijďte na zámek Plumlov a nechte se překvapit.

11. 4. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře