Vánoční bazar v Divadle Semafor bude bavit i pomáhat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoční bazar v Divadle Semafor bude bavit i pomáhat

Předvánoční tradicí pro občany Prahy 6 se stal Vánoční Bazááár, který již 5. rokem pořádá Nadační fond Šestý smysl ve spolupráci s Městskou částí Prahy 6. Letos můžete přispěním do dobročinné sbírky či nákupem na bazáárku pomoci nemocným dětem z Prahy 6, kterým budou z výtěžku zakoupena jejich vysněná vánoční přání. Kam s dětmi je již tradičně mediálním partnerem.

V pátek 8. prosince od 15 hodin nebo v sobotu 9. prosince od 11 hodin zapomeňte na předvánoční shon a přijďte do Divadla SEMAFOR zakoupit něco malého pro potěšení svých blízkých či své a pojďte se zrelaxovat při nabitém doprovodném programu.

Během dne můžete v prostorách divadla nakupovat předměty z dobročinné sbírky. Předměty jsou průběžně doplňovány, takže i v sobotu v podvečer zde jistě naleznete zajímavé kousky.

Pohodovou předvánoční atmosféru nastartuje bohatý kulturní program, který sestavil čestný člen Nadačního fondu Šestý smysl a frontman skupiny Tata/Bojs Milan Cais. Vstupné na všechna vystoupení jsou pro návštěvníky bazáááru zdarma.  Akci moderuje známý herec Ladislav Hampl.

Páteční podvečer bude již tradičně patřit skvělému sborovému uskupení Lucky Voice Band, kteří pouze za doprovodu piana neuvěřitelně rozezní prostory divadla podmanivými písněmi a koledami. Populární herečka Dejvického divadla Simona Babčáková se představí se svou improvizační skupinou NO A! a o zábavu určitě nebude nouze. Páteční večer zakončí Lightmotif - cover band, který nelže a servíruje výborně chlazený koktejl muziky od 60.let až po současnost.

Sobotní odpoledne bude patřit dětem, pro které je připraven nejen dětský koutek, který pro připravujeme přímo my z Kam s dětmi. Děti se můžou těšit na Klauna Mirečka s klaunkou Leontýnkou, kteří vykouzlí nejrůznější zvířátka z balonků a zábavně pomalují obličeje.

O představení pro děti se postará kouzelník Čáry Kluk i  En.dru – jeden z nejlepších beatboxerů Evropy. Následovat ho bude art-popová kapela 20 minutes a výjimeční Clarinet Factory, kteří se z původní interpretace klasiky a jazzu posunuli k experimentům napříč hudebními žánry a získali mnohá významná ocenění a letos vydali novou desku Meadows.

Dva hlasy, dvě kytary a křehké chytlavé melodie, tak by se dala ve stručnosti popsat hudba Republic of Two, ostatně, přesvědčit se můžete sami v rámci večera Vánočního bazáááru, kde kapela vystoupí jako duo. Závěr bazáárku bude tradičně patřit členovi hudební skupiny Tata/Bojs – DJ Mardošovi a jeho unikátní Silent party.

Výtěžek z Vánočního bazáááru je určen pro nemocné děti z Prahy 6, které Nadační fond Šestý smysl vybral ve spolupráci se sociálním odborem MČ Prahy 6.

Martin K. je 13 ti letý kluk s diagnózou autismu. Navštěvuje ZŠS Rooseveltova, Praha 6. Žije v úplné rodině a má dva mladší sourozence. Je velmi milý a hodný, jen bohužel nekomunikuje slovně, ale pouze pomocí gest a kartiček. Vzhledem k typu postižení má omezené zájmy, přesto rád skládá puzzle, staví věže s kuličkodráhy a chodí na procházky. Jeho vánočním přáním je najít k sobě další spřízněnou osobu, která by s ním trávila společně volný čas mimo domov na procházkách venku nebo v herně atd., takže z výtěžku budou pro Martina uhrazeny SLUŽBY ASISTENTA.

Matyáš M. je 16 ti letý chlapec s Downovým syndromem. Matyáš žije v úplné rodině a má staršího bratra, ale jeho maminka je bohužel dlouhodobě vážně nemocná. Matyáš moc rád maluje a vybarvuje omalovánky, poslouchá muziku, umí hrát na piáno a dokonce spolu s bratrem žongluje. Jeho vánočním přáním je MOBILNÍ TELEFON, na kterém by mohl zároveň poslouchat písničky a sledovat různá videa a hry.

Ondřej P. trpí autismem, je mu 13 let a navštěvuje ZŠS Rooseveltova, Praha 6. Žije v úplné rodině. Je šikovný a tak se naučil lyžovat a jezdit na kole. Má moc rád hory,  a protože jeho babička  žije na horách, jezdí tam v zimě skoro každý víkend a lyžuje. Jeho vánočním přáním je nové jízdní KOLO značky AUTHOR.

4. 12. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře