Kam s dětmi o prodlouženém víkendu? Stačí si jenom vybrat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o prodlouženém víkendu? Stačí si jenom vybrat

Blíží se prodloužený víkend. Už víte, kam s dětmi vyrazíte? Někde se můžete těšit na vstupy zdarma, jsou otevřené hrady a zámky a někde dokonce už začínají Vánoce. Takže vybírejte a plánujte!

Vstupné zdarma do Národní galerie a Národního muzea

V pátek, v Den boje za svobodu a demokracii, se můžete zajít podívat zdarma do všech stálých expozic Národní galerie. Vstup zdarma také nabízí Národní muzem a jeho všechny pobočky. 

Vstup zdarma do venkovních expozic Botanické zahrady

Botanická zahrada v Troji je krásná i na podzim nebo v zimě, tak proč si sem neudělat výlet.

Noc divadel po celé republice

V sobotu opět ožijí divadla z celé republiky, koná se totiž Noc divadel. Těšit se opět můžete na nevšední divadelní zážitky, které jsou připravovány exkluzivně pro tuto událost. Už odpoledne bude na programu spousta workshopů, představení, prohlídek divadelních zákulisí či diskuzí s herci, scénografy a režiséry. Na své si určitě přijdou i děti, v programu se ně také myslí.

Za pohádkou na Hlavní nádraží

Nejoblíbenější pohádka současné doby Nejlokomotivovatější lokomotiva aneb Pohádka o mašinkách se bude opět od čtvrtka odehrávat na Hlavním nádraží. Unikátní zpracování se sedmi vlakovými soupravami a marionetami, no prostě paráda pro malé i velké.

Prodloužený víkend na zámku v Mníšku pod Brdy

Spousta hradů a zámků už se uložila k zimnímu spánky, ale v Mníšku pod Brdy mají stále otevřeno. Tento prodloužený víkend si to tady užijí hlavně děti. Připraveny totiž budou speciální a hlavně netradiční prohlídky. Společně si může celá rodina projít zámek tak, aby to všechny bavilo, něco zažili a něco se také dozvěděli. Tentokrát se chystá prohlídka s Elsou a královnou podzimu nebo prohlídky Kouzelného sklepení.

Zimní prohlídky na hradě Karlštejn

Hrad Karlštejn také v zimě nespí.. Tento prodloužený víkend mají otevřeno a budete mít tak šanci podívat se třeba na Karlštejnský poklad?

Lidové Vánoce v Polabí

Již od tohoto víkendu se můžete zajet podívat do Skanzenu v Přerově nad Labem. Výstava Lidové Vánoce, to jsou tradiční ozdoby, dekorace nebo cukroví. A každý víkend bude navíc připraven doprovodný program se zručnými řemeslníky a i vy můžete přidat ruku k dílu.

Pohádkové prohlídky na zámku Sychrov

Pohádkové prohlídky na zámku Sychrově mají již mnohaletou tradici. Tentokrát pro vás připravili pohádku O Arvenské princezně. Zvítězí dobro nad zlem, jak to má ve správné pohádce být?

Vánoční trhy na Kuksu

Už v listopadu se otvírají vánoční trhy v Kuksu. Můžete se těšit na 130 stánků českých řemeslníků, výrobců a prodejců typicky vánočního sortimentu, originální suvenýry z Kuksu, ukázky tradičních řemesel a představení lidového loutkáře.

Sváteční dny se Starokladrubáky

Během prodlouženého víkendu se můžeme zajet podívat také do Kladrub nad Labem. Národní hřebčín Kladruby nad Labem zve všechny na mimořádné prohlídky areálu v Kladrubech nad Labem a ve Slatiňanech. V obou hřebčínech si budete moct prohlédnout expozici kočárů, hlavní stáje a dozvědět se ty nejzajímavější informace o chovu, historii i o využití starokladrubských koní. Připravený bude, nejen pro děti, starokladrubský kvíz plný nejrůznějších úkolů a her.

Sametový lampionový průvod v Jihlavě

Nenechte si ujít Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva v Jihlavě. Přichystaný bude lampionový průvod na trase necelé dva kilometry, trasa je vhodná i pro jízdu kočárkem. Lampiony a klíče si vezměte s sebou.

Duchové a strašidla na hradě Bouzov

Už jste byli na hradě Bouzov za tmy? Pokud se ničeho se nebojíte, tak se sem musíte zajet podívat na Strašidelné prohlídky. Dokonce bude připravená i strašidelná dílna a nezapomeňte si prohlídku včas rezervovat!

Noc divadel v Divadle Bolka Polívky

Noc divadel tady začíná už odpoledne a děti se tady rozhodně nudit nebudou. Připravené budou klaunské workshopy, soutěžní prohlídky divadla nebo fotokoutek a výroba škrabošek. 

Advent v Zoo Zlín Lešná

Předposlední listopadový víkend se ponese v ZOO Zlín ve vánoční atmosféře. Přijďte si vyrobit adventní věnce, namalovat perníčky či jen načerpat sváteční náladu.

 

Mnohem více tipy, kam s dětmi třeba do muzea, do přírody nebo prostě jen tak na výlet najdete na www.kamsdetmi.com.

14. 11. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře