Kam s dětmi o víkendu? I první listopadový víkend je z čeho vybírat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu? I první listopadový víkend je z čeho vybírat

První listopadový víkend je před námi. Už víte, co s dětmi podniknete? Akcí je opět celá hromada, proto stačí vybrat si z našich tradičních víkendových tipů a vyrazit.

Skřítkové Šíma a Lupi opět v Rudolfinu

Další z řady koncertů pro děti, které připravuje PKF - Prague Philharmonia, se chystá na tuto sobotu. Skřítkové Šíma a Lupi budou bavit děti nejen hudbou. Slunce, voda, vzduch skladateli přeje, na procházce jeho duch všechen pookřeje. Ve Dvořákově síni Rudolfina se tentokrát představí skladby, které čerpají svou inspiraci v přírodě.

Počernická strašidýlka

Tradiční akce se odehraje u Chvalského zámku v Dolních Počernicích. Počernická strašidýlka aneb lampionový průvod tajemných chvalským podskalím se bude dětem určitě líbit. Můžete těšit na a pohádková zastavení, tajemná zákoutí s překvapením a závěrečné setkání s vílou Ohnivkou a zahřátí u ohně.

Duše a dušičky v oboře Hvězda

Přijdete se podívat do obory Hvězda? Těšit se můžete na Halloweenský workshop, strašidelnou stezku, zábavné soutěže a hry o zajímavé ceny.

Dušičkový večer na Libeňském zámku

Přijďte si užít s dětmi Dušičkový večer. Budete mít možnost poznat Libeňský zámek v době, kdy bývá většinou pro veřejnost uzavřen. Netradiční večerní prohlídka za doprovodu hodných strašidel nabídne magickou atmosféru a určitě spoustu zážitků.

Halloween v Království železnic

Mezi mašinky na kolejiště Království železnic se dostal Černý Dýňák! Je to pěkný mizera a chová se tam jako kazisvět... Proto tady hledají šikovné děti, které ho pomohou najít, aby jej od mašinek co nejdříve společně dostali pryč a přestal konečně strašit.

Pohádkový les v Roztokách u Prahy

Určitě znáte příběh Philease Fogga a jeho cesty kolem světa za 80 dní. Jeho zkrácenou a pohádkovou verzi s mnoha úkoly si děti vyzkouší v areálu zámeckého parku v Roztokách u Prahy. Dokáží malí cestovatelé nachytat ryby pro Eskymáky? Složit pizzu v Itálii nebo najít ztracený poklad na Sahaře? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.

Mašinkový víkend v Pečkách

Železniční modeláři ze středočeských Peček znovu otevírají svůj mašinkový svět. V jejich klubovně se dají do pohybu stovky svítících a houkajících mašinek. V provozu uvidíte deset modelových kolejišť, představí se muzeum modelové železnice od šedesátých let. Uvidíte ručně postavené modely místních modelářů nebo ukázky stavby modelových kolejišť. K dispozici budou dětské hrací zóny.

Strašidelný zámek Choltice

Akce určená dětem, kteří se nebojí a chtějí něco zažít, se odehraje na zámku Choltice kousek od Přelouče. Na děti se chystá spousta strašidel v zámku, ještě víc v přilehlém parku. Na nádvoří  bude připravený další bohatý doprovodný program! Letos děti potkají třeba strašidla z lesů a pohádek nebo šermíře s ohni. Užijí si strašidelné malování na obličej nebo strašidelný kolotoč.

Strašidla na zámku Horní Libchava

Největší akce tohoto roku se chystá na zámku Horní Libchava. Můžete se těšit na pohádkové, méně strašidelné prohlídky zámku s Bílou paní, to vše pro ty menší děti. A v podvečer nejděsivější a nejvíc vzrušující na konec - strašidelné prohlídky zámeckého sklepení. Připravený bude i další doprovodný program.

Strašidelná Zoo v Děčíně

Zoologická zahrada v Děčíně bude opět po roce patřit strašidlům. Jde o již tradiční, návštěvníky velmi oblíbenou akci, na které se nejenže vyrábí strašidýlka z dýní, ale děti čeká také lampionový průvod a nezapomenutelná cesta za strašidly plná soutěží tentokrát na motivy filmu Ať žijí duchové!

Strašidelná Zoo Ohrada

Přijďte se bááát do Zoo Ohrada u Hluboké nad Vltavou. Podvečerní akce plná čarodějnic a strašidelných převleků bude zakončená lampionovým průvodem.

Runtour Pardubice

Dostihové závodiště v Pardubicích nebude tentokrát patřit koním, ale poslednímu závodu Runtour. A jako vždy bude připraven i Rákosníčkův závod pro děti. Snad se vydaří počasí.

Halloween a uspávání broučků v Brně

Svátek všech duchů můžete oslavit v Duhovém ráji skvělou strašidelnou párty. Sejdou se tu strašidla, duchové i obludy – zkrátka, jak se na správný Halloween patří. Nebudou chybět skvělé písničky a soutěže nejen pro děti. Vše bude ukončeno závěrečným halloweenským lampionovým průvodem masek a strašidel. Nebude chybět i tradiční podzimní uspávání broučků.

Kouzelný les dětem

Princezna, vlk, čert i drak, tyto a další pohádkové postavy čekají na děti v Bělském lese v Ostravě, aby vám zpříjemnily podzimní nedělní dopoledne.

Pohádkový zámek Holešov

Zámek Holešov bude v sobotu volně přístupný bez průvodce. Budou přichystány soutěže pro děti s pohádkovými postavami. Těšit se můžete i na divadelní vystoupení, rytířský turnaj, ohnivou show a tradiční jarmark.

Svatohubertské slavnosti v Boskovicích

Na boskovickém zámku se o víkendu konají Svatohubertské slavnosti. Těšit se můžete na mši, výstavu loveckých trofejí vystoupení sokolnické skupiny, ukázky práce s koňmi v lese, výstavu seker a mnoho dalšího.

 

Mnohem více tipů kam s dětmi, najdete na www.kamsdetmi.com

1. 11. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře