Proběhněte se s dětmi po beskydských lesích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Proběhněte se s dětmi po beskydských lesích

Nevíte, kam s dětmi o druhém srpnovém víkendu? A co takhle vzít je do přírody, kde si mohou zaběhat a užít si plno zábavy na čerstvém vzduchu? Právě 12. srpna se uskuteční závod Běhej lesy Bílá v srdci Beskyd a jeho součástí jsou také dětské závody Dr.Maxe. Registrovat svá dítka můžete na http://bit.ly/Bila-registrace_deti.

Děti mohou startovat v pěti různých kategoriích podle svého věku. Nejmenší špunty čeká trasa 500 metrů, větší běžci si budou poměřovat síly na 1 km. Tratě vedou po měkkém povrchu přímo v lyžařském areálu Bílá. Aby se vašim ratolestem dobře běželo, bude pro ně nachystaná i předzávodní rozcvička. Ve startovním balíčku najde každý závodník tričko Běhej lesy od Dr. Maxe, v cíli pak každý běžec obdrží originální dřevěnou medaili. V rámci startovního balíčku děti dostanou kromě trička také občerstvení v cíli a vlastní fotografii a diplom ke stažení zdarma.

V zázemí závodu na účastníky čeká bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Vyřádit se mohou děti na skákacím hradu od Kam s dětmi, ti starší si mohou u stánku Scott vyzkoušet zdarma horská kola. Na památku se mohou vyfotit u speciálních fotostěny ve stáncích Dr. Maxe a Čeps. Hned po závodě můžete společně navštívit nedaleký dětský letní lanový park nebo se projít do obory s divokou zvěří a vidět tak jeleny, divočáky, muflony a daňky z bezprostřední blízkosti. Beskydy nabízejí také mnoho možností, kam vyrazit na výlet. Podívejte se na naše tipy.

Na každém závodě funguje letos nově "Úschovna dětí", kterou si pro vás připravily Lesy ČR. Pokud běžíte závod pro dospěláky, vaše děti vám po dobu závodu pohlídají zkušené vychovatelky. Vaše ratolesti se rozhodně nudit nebudou. Dozvědí se něco o lese, mohou se těšit na výrobu náramků, výrobu papírových zvířátek a kytiček, zpívání, hraní her, skákání přes gumu, frisbee a mnoho dalšího.

Děti přihlašujte online za zvýhodněnou cenu nejpozději do 6. srpna (nebo 9. srpna při platbě kartou). Možnost registrace je i na místě přímo v den závodu (pouze v případě, že kapacita 300 dětských závodníků nebude naplněna). Na dětské závody zbývá zhruba 150 registrací. Start první kategorie je naplánován na 12:30. Přihlásit své malé závodníky můžete zde. Kapacita dospělých závodů je již naplněna, lze se ale se zapsat na čekací listinu.

TERMÍN: Sobota 12. 8. 2017
MÍSTOBílá, pod lanovkou Ski areál Bílá, Moravskoslezský kraj

PROPOZICEhttp://bit.ly/Bila_deti

DĚTSKÉ KATEGORIE

Ročníky                

Kategorie           

Trať                       

2011 a mladší

Benjamínci

500 m (START 1)

2009 - 2010

Předžáci

500 m (START 2)

2007 - 2008

Nejmladší žáci

1 km (START 3)

2005 - 2006

Mladší žáci

1 km (START 4)

2003 - 2004

Starší žáci

1 km (START 5)


2. 8. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře