Nápadů na výlety není nikdy dost aneb kam s dětmi o víkendu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Nápadů na výlety není nikdy dost aneb kam s dětmi o víkendu

Pravé léto je plném proudu a prázdniny se přehouply do druhé poloviny. Pokud nevíte, kam s dětmi během víkendu. Nechte se alespoň trochu inspirovat. 

 

Prázdninové pohádky na Náplavce

Nevíte, kam s dětmi v Praze? Zajděte se podívat na Náplavku. Každou letní neděli odpoledne jsou pro děti připravená interaktivní divadla a vy si zatím můžete odpočinout v místním baru.

Svátek řemesel na Křivoklátě

Celý týden se na Křivoklátě konalo řezbářské sympozium Křivořezání. V sobotu bude slavnostně zakončeno Svátkem řemesel. Uvidíte spoustu známých i neznámých řemesel. A dokonce můžete přijet z Prahy Rakovnickým rychlíkem, nostalgickým vlakem na trase z Prahy hl. n. přes Beroun na Křivoklát.  Vlak na cestě přejede 5 velkých mostů přes Berounku a Vltavu a projede 5 tunely.

Přístavní festival v Nymburce

Nymburk v sobotu ožije open air Přístavním festivalem. Akce nabídne desítku populárních či méně známých kapel. Příjemným bonusem pro návštěvníky je i bohatý doprovodný program, zahrnující vystřihování portrétů, plavbu lodí „Kolinea“ nebo dětskou mobilní mašinkou.

Slavnosti slámy ve Šťastné zemi

V zábavním parku Šťastná země se chystají Slavnosti slámy. Můžete těšit na slaměný hrad a desítky slaměných soch a hlavně bohatý program. Hlavním lákadlem bude v tomhle počasí určitě 30-ti metrová vodní skluzavka z vyhlídky.

Řemeslný jarmark na hradě Grabštejn

Na státním hradě Grabštejn se tento víkend opět koná Řemeslný jarmark, tentokrát inspirovaný gotikou. Budou vás bavit a překvapovat hudebníci, tanečníci, šermíři i kejklíři, stánkaři a řemeslníci. A samozřejmostí jsou po celou dobu usměvaví průvodci a průvodkyně v historických kostýmech!

 

Ovčácké slavnosti v Borovanech

Přijďte nasát atmosféru okolo oveček, můžete se seznámit jak s živými ovcemi, tak i s láskou připravenými výrobky. Uspokojíte své chutě ovčími specialitami, osaháte si čerstvě nastříhanou vlnu, či si vyrobíte suvenýr v dílničkách, které si prodejci pro vás připravili.

Veselý kopec patří rodinám

Ani ve skanzenu nemusí být nuda. Veselý kopec připravil na letní víkendy program pro rodiny s dětmi. Můžete tady luštit tajenky, sledovat při práci různé řemeslníky, dozvědět se od nich mnoho zajímavého, něco si vyzkoušet a odnést domů.

Kámenské hradobraní

O víkendu  se na hradě Kámen koná tradiční Kámenské hradohraní. Akce je určena především pro rodiny s dětmi a v tomto roce se uskuteční již po páté. Odvážlivci si mohou rytířskou zbroj a zbraně pod dohledem zkušeného rytíře také vyzkoušet. V sobotu večer se budou konat večerní prohlídky hradu s názvem „Hrad ožívá po setmění…“. Prohlídky budou probíhat formou hraných scének v režii hradního kolektivu.

Šumavské léto s párou

Výletní jízdy parním vlakem na Šumavě jsou opět tady! Nenechte si ujít jízdu s lokomotivou zvanou Bulík podél Vltavy. Parní vlaky jedou na trase Černá v Pošumaví - Horní Planá - Nová Pec - Nové Údolí a zpět. Z Lipna nad Vltavou, Frymburka a z dalších zastávek v okolí Lipna bude na nádraží v Černé v Pošumaví zajištěn speciální autobusový spoj.

Lughnasad 2017

O víkendu vás na hradě Veveří čeká XIV. ročník keltského festivalu. Uvidíte budování keltské vesničky. Vyzkoušíte si dávné keltské žití včetně řemesel, her pro děti i dospěláky, věštění, magie či rituálního malování na tělo.  Nebudou chybět ani ukázky dravých ptáků. 

Ladná Čeladná

Letošní ročník hudebního festivalu Ladná Čeladná slibuje spoustu novinek. Tou největší je vznik druhé scény, na níž se budou střídat divadelní představení s koncerty. I tento rok festival slibuje pestrou hudební nabídku napříč hudebními žánry. Kromě hudebního programu organizátoři již tradičně připravují plnohodnotnou dětskou scénu tak, aby na festival mohli dorazit rodiče s dětmi a měli jistotu, že se jejich ratolesti zabaví.

Všeminské slavnosti 

I letos se můžete těšit na bohatý program pro děti i dospělé. Tradiční akce nabídne ohňovou show, vystoupení klauna, pěnovou párty, pískohraní, ptactvo ze Záchranného centra v Hošťálkové, skákací hrad a mnoho dalšího. 

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsetmi.com

2. 8. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře