Letní soutěž Planeta R jde do finále | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní soutěž Planeta R jde do finále

Velká letní hra Radiožurnálu, Rádia Junior a Skautů - Planeta R se blíží do finále a vy se stále můžete zapojit. Před posádkou lodi Urania je poslední etapa mise na Planetu R. Astronauty čeká nelehký úkol - vrátit se v pořádku na rodnou Zemi. Ve vesmíru totiž platí to, co na Everestu – vítěz je až ten, kdo si v základním táboře uvaří čaj.

Neopouštějte hrdiny Didiéra, Michala, Juricu, profesora Jokinena, Lesop ani palubní počítač, kterému všichni (kromě kapitána) říkají Arnošt. Takhle daleko ve vesmíru ještě nikdy nikdo nebyl, ale taky se z takové dálky ještě nikdy nikdo nevracel. Nebude to jistě úplně jednoduché. A také se připravte na mnohá nečekaná odhalení. Závěr celé mise bude stát určitě zato! 

Že nevíte, o čem je řeč? Nevadí, stále ještě můžete celé dobrodružství zažít i zrychleně a zapojit se tak do soutěže o dětské tablety, vysílačky, kvadrokoptéru, dětské knížky nebo stolní hry. Stačí se podívat na www.radiojunior.cz/planetar, poslechnout si 12 příběhů naší posádky a splnit 12 úkolů do vlastnoručně vyrobeného deníku mise. Čas na to máte až do středy 2. srpna. Nebojte se, zapojte se! Držíme vám palce.

 Více informací o soutěži najdete i zde: https://www.kamsdetmi.com/soutezte.html?id=437&letni-hra-pro-deti-radia-junior-a-radiozurnalu=1

25. 7. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře