Kam s dětmi o víkendu 22.-23. července? No přeci na výlet | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o víkendu 22.-23. července? No přeci na výlet

Další horký víkend před námi. Už víte, kam s dětmi vyrazíte? Chtělo by to určitě někam na výlet a pak rovnou k vodě. U nás najdete od každého kousek.

Indiánské léto v Botanické zahradě

Během Indiánského dne nahlédnete do způsobu života prérijních indiánů nebo jejich šamanských rituálů. Čeká nás střelba z luku na bizona, indiánské bojové hry, výroba indiánských rituálních předmětů a mnoho jiných zajímavých činností.

Den rytířů na zámku Berchtold

Celý den budou probíhat rytířské souboje, divadelní představení, nebo soutěže pro malé i velké. Můžete si zasoutěžit v oblékání zbroje, hodu kopím, zkusit si jízdní turnaj nebo souboj nad propastí. Děti se rozhodně vyřádí při balónkové bitvě.

Dračí slavnosti v Pohádkové kovárně

Kromě tradičních prohlídek kovárny s pohádkovými bytostmi, zažijete spoustu dalšího! Po celé odpoledne si budete moci vyzkoušet rytířské dovednosti, a šermířská skupina Poustevník z Brna nám předvede souboj o princeznu.

Svatoanenský jarmark na zámku Žleby

Tento víkend se na zámku Žleby můžete těšit na dobový jarmark, oživené prohlídky provoněné zámecké kuchyně, ale i doprovodný program pro děti.

Selské slavnosti v Holašovicích

Základem třidenní lidové slavnosti v malebné vesničce Holašovice, ležící v půvabné krajině jižních Čech nedaleko Českých Budějovic, je lidový jarmark s ukázkami tradičních i netradičních řemesel. Pro děti budou připravené populární a vyhledávané projížďky na koních, chytání ryb z kádě do ruky, dřevěný ručně poháněný kolotoč, možnost zkusit si svoji zručnost v uměleckých dětských dílnách.

Hradozámecké slavnosti v Jindřichově Hradci

Po celý den až do nočních hodin bude připraveno historické tržiště, ukázky řemesel, občerstvení, život v táboře, ukázky nádobí a ošacení, ukázky zbrojí a zbraní včetně možnosti jejich vyzkoušení, obléhací stroj v životní velikosti, turnaj a ukázky soubojů, dětské hry a další.

Kejklířský festival na hradě Kost

Na konci července ovládnou hrad Kost kejklíři se svým uměním a rozhodně se bude na co těšit. Po celém hradě budou probíhat vystoupení akrobatů, kejklířů, potulných trubačů a řemeslníků, jejichž úkolem bude vás pobavit, poučit a potěšit.

Festival Rozmarné léto na Máchově jezeře

Vyberte si svůj způsob léta! Stejně jako loni na vás v nádherném prostředí Máchova jezera na pláži Klůček čeká skvělý hudební program pro celou rodinu. Zásadní novinkou je, že se přímo na festival dostanete parníkem!

Tradiční Anenská pouť na Jizerce

Oblíbená sklářská pouť na Jizerce přináší ukázky tradičních řemesel, divadlo či rýžování drahých kamenů. Samozřejmostí je na Anenské pouti i bohaté občerstvení.

Zubačkou na Harrachovské slavnosti

V areálu sklárny v Harrachově se uskuteční slavnosti, od nádraží v Harrachově do centra oslav vás dopraví výletní vláček. V Kořenově bude možnost svezení koňským povozem.

Den letiště v Přerově

Celý den budou připravené vzdušné souboje leteckých es 1. sv. války s pyrotechnickými efekty. Zajímavá bude určitě i akrobatická skupina, ostrý zásah hasičů i policie, obrněná vozidla nebo drony. Pro děti bude připravený bohatý doprovodný program a samozřejmě budou připravené i vyhlídkové lety.

Sobota jako z cukru v Těšanské kovárně

Sobota jako z cukru bude provoněná pečením sladkých dobrot, které v ní v minulosti paní kovářka připravovala ke slavnostním příležitostem. Od 10 hodin budou děti moct soutěžit ve vědomostech, důvtipu i šikovnosti. Pro malé kuchtičky a kuchtíky bude připravena i malá kuchařská dílnička, kde si vyzkouší práci s těstem.

Anenská pouť

V Rožnově pod Radhoštěm se bude oslavovat svátek patronky Valašska sv. Anny. Oslava je spojená s  krojovaným procesím z rožnovského farního kostela Všech svatých a pouťovými atrakcemi v areálu muzea. Kromě pouťových atrakcí se můžete těšit na kejklíře a akrobaty, historické kolotoče a houpačky a další.

Josefkol

Zámecký park v Čechách pod Kosířem nabídne o víkendu bohatý a originální program, který umožní široké veřejnosti, ale hlavně rodinám s dětmi nahlédnout do dávné historie. Těšit se můžete na nejlepší řemeslníky České republiky, kteří vám předvedou zpracování různých materiálů- oceli, dřeva, skla, kůže, textilu i proutí. Nebude chybět ukázka kočárových koní jezdeckých koní a desítky historických kočárů. 

Běheh lesy Vysočina

Nádherná příroda bohatá na skalní útvary, skalní města a lesy skrývající gotické hrady, zříceniny a lidové roubenky, to je Vysočina. Tým Kamsdětmi.com bude na závodech nejen na startu dětských a dospělých závodů, ale i v zázemí. Tak jako na mnoha předešlých akcích, budeme i v rámci Běhej lesy Vysočina nabízet vyfocení a zaslání pohlednice. To vše díky aplikaci Pohlednice online od našeho hlavního partnera, České pošty. Zároveň se můžete těšit na náš oblíbený skákací hrad. Přijďte za námi udělejte pohledem radost svým blízkým. Budeme také rozdávat naše nové pexeso.

  

Mnohem více tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

19. 7. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře