Víkend je akcemi doslova nabitý! Kam vyrazíte vy? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Víkend je akcemi doslova nabitý! Kam vyrazíte vy?

Velký výběr akcí na tento víkend je opět tady. Děti se mají celý víkend rozhodně na co těšit. 

 

Den dětí s Posázavským pacifikem

V sobotu se bude na branickém nádraží konat tradiční Den dětí s Posázavským pacifikem. Kromě bohatého programu na nádraží, bude vypraveno několik mimořádných vlaků. Podíváte se dokonce do metra na Kačerově. Směrem do Modřan pak bude vyjíždět parní vlak až do stanice Vrané nad Vltavou. Na branickém nádraží bude zdarma po stanici jezdit motoráček Hurvínek.

Den dětí v oboře Hvězda

V Lesoparku Obora Hvězda se uskuteční tradiční oslava Mezinárodního dne dětí, která vás letos zavede na „Divoký západ“. Na děti čekají zábavná herní stanoviště, která je zavedou do samého srdce „Divokého západu“. Vyzkouší luštění indiánských tajných vzkazů, rýžování zlata a další zajímavé aktivity.

Velký den s dinosaury ve Žlutých lázních

Už jste se setkali s živým dinosaurem? V neděli budete mít ve Žlutých lázních jedinečnou šanci seznámit se s nejobávanějšími tvory minulosti. Pojďte zažít skvělé dobrodružství, které se pro vás stane nezapomenutelným zážitkem.

Den dětí na Petynce

Dětský den aneb Cesta kolem světa s delfínem Péťou na vás čeká na koupališti Petynka. Tradiční akce, kde bude připravený bohatý program jak pro děti, tak dospělé - od zábavných her a soutěží až po poutavé ukázky z činnosti bezpečnostních složek, hasičů, Českého červeného kříže a dalších.

Primátorky

Víkend slibuje atraktivní podívanou také na Vltavě. Závodníci pražských Primátorek vyrazí na trať u Veslařského ostrova a po pár set metrech rovné trati budou zdolávat vyšehradskou zatáčku. Celý víkend bude k dispozici bohatý doprovodný program. Děti si mohou vyřezat vlastní lodičku na lodi Tajemství, k vyzkoušení bude také veslařský trenažér.

Velká oslava v Zoo Chleby

Velká akce kombinující oslavu 20. výročí založení Zoo Chleby, den dětí a také Světový den her bude probíhat celý víkend. Program bude velmi bohatý. Těšit se můžete na dětské soutěže i atrakce, komentované prohlídky zoo, kulturní program, zdarma pečené prase a pivo, turnaj v různých "obyčejných" hrách, bar či velmi bohatou tombolu!

Dětský víkend na hradě Křivoklát

Princezny, rytíři, loupežníky a nejen ty potkáme celý víkend na hradě Křivoklát. I tady totiž myslí na děti a připravil pro ně dětský víkend. Kromě už zmíněných princezen, rytířů i loupežníků si můžete vyzkoušet pohádková řemesla. Podívat se na zamotanou pohádku. V dětských dílnách si vytepat vlastní šperk, vyrobit bylinkový sáček nebo vytočit cokoliv na hrnčířském kruhu. 

Den plný her v Zeměráji 

Zeměráj je přírodní park plný zážitků pro děti i dospělé u Orlické přehrady. Více než sto různých her, hlavolamů a dobrodružných úkolů na ploše devíti hektarů je vytvořeno tak, aby se do hry a řešení mohla zapojit celé rodina. Najdete zde i několik skutečně výjimečných atrakcí. V sobotu si tady navíc zahrajete!

Den dětí na hradě Hauenštějn

Letos nebudete ani čarovat, nenavštívíte staré Řecko ani nebudete vyhánět z hradu duchy. Tentokráte volájí na hradě na pomoc všechny malé hrdiny! Honem rychle zasít, zasadit, sklidit, zvířata vykrmit a správně se vším hospodařit a navařit. Proč? Mají tady totiž draka a pokud ho nezasytíte, zdlábne ke svačině vás!

Dětský den na Dostihovém závodišti

Bohatý program na pódiu, Michal Nesvadba, klaun Ferda, maskoti, pohádky, IQ park, soutěže a spousta sladkých odměn pro všechny na vás čeká na Dostihovém závodišti v Pardubicích.

Víkend dětí v Zoo Olomouc

Celodenní program pro děti i dospělé plný her, zábavy, soutěží a pohádkových bytostí spojených se zvířaty. Které by to mohli být a jaké úkoly pro vás nachystají? Že by třeba Karkulka hledala pro vlka nějakou náhradu za svou maličkost?

Dětský den v Ostravě

Pohádkový les, vystoupení kouzelnice Radany, výuka tenisu a badbintonu, dílničky, jízda na koních, ukázky parkouru a další.... To vše vás čeká v sobotu v Ostravě. 

Medlánecký dětský den

Dopoledne v Zámeckém parku bude připravena ukázka práce Městské policie a Univerzity obrany, na ukázku dravců nebo jízda na koni. Uvidíte Medvídkovu nemocnici, balónkového klauna a spoustu dalších atrakcí. Odpoledne pro změnu na medláneckém letišti bude plné zážitků, o které se postarají hasiči, záchranáři nebo vojáci. 

Dětský den s úsměvem

Brněnská zoologická zahrada Zoo bude nejen plná úsměvů, ale také barev, vystoupení a atrakcí. Po celý den budou probíhat oblíbená komentovaná krmení medvědů, lachtanů, žiraf. Děti si mohou vyzkoušet skákací boty, jízdu na kolečkových bruslích, zootetování nebo karate. Můžou si vyrobit náramek, nechat si namalovat obličej, podívat se na práci psovodů nebo dokonce nechat rozpohybovat živé sochy.

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com 

31. 5. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře