Piráti z Karibiku opět připlouvají do kin | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Piráti z Karibiku opět připlouvají do kin

Ve čtvrtek 25. května připlouvá do kin již pátý díl série Piráti z Karibiku. V novém filmu s podtitulem Salazarova pomsta se na filmová plátna samozřejmě vrací Johnny Depp v roli ikonického dobrodruha a antihrdiny Jacka Sparrowa. 

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka.

Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.

 

 

Zajímavosti z natáčení

Film se skoro celý natáčel v Austrálii. Pozoruhodně detailní dekorace města St. Martin, zabíraly celkem dva hektary vegetací hustě porostlého pozemku a představují výtvarníkovu vizi honosné, deštěm zkrápěné britské koloniální vesnice 18. století v Karibiku.

Při stavbě lodní arény bylo využito celkem 27 nákladových jeřábů. Nad všemi loděmi byla zavěšena 46 metrů dlouhá osvětlovací konstrukce, která jak ve dne, tak zejména v noci sloužila k navození té správné atmosféry.

Tým vlásenkářů vytvořil pro potřeby natáčení více než 1000 paruk.

Jediný kostým mořské čarodějky Shansy v podání Golshifteh Farahani vznikal celkem týden a pracovalo na něm dohromady 42 lidí 15 hodin denně.

Kvůli své komplikované masce prokletého kapitána Salazara strávil herec Javier Bardem na maskérském křesle každý den dvě až tři hodiny. Když ale došlo k proměně krásné Golshifteh Farahani v tajemnou mořskou čarodějku Shansu, musela zde strávit dokonce čtyři až pět hodin!

Kostymérka se svým týmem přetvořila jeden celý ateliér o rozloze 1860 metrů čtverečních v ateliérech v kostymérský sklad, jenž obsahoval 2000 kostýmů, klobouků, bot a rekvizit.

Opět to bude nezapomenutelná podívaná pro děti i dospělé, nemyslíte?

Film jde do kin ve 2D, 3D i IMAX 3D s titulky a dabingem, tak si ho rozhodně nenechte ujít.

22. 5. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře