Co podniknete o víkendu? My vám poradíme | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Co podniknete o víkendu? My vám poradíme

Další víkend je tady. Už víte, co podniknete? Půjdete sportovat, vyrazíte na nějaký hrad nebo zámek nebo snad dokonce do pohádkového lesa? Naše víkendové tipy vám přinesou od každého kousek.

Dětský sportovní den na Bike Prague

V sobotu se startuje v Nových Butovicích největší pražský závod na horských kolech Bike Prague. Kromě závodů pro dospělé budou připraveny i Intersport dětské závody a také dětský sportovní den. Děti se můžou těšit na závody na kolech nebo odrážedlech od 300m do 3km. Připraveno bude i spousta soutěží, skákací hrad nebo trampolíny.

Rodinný festival Divadlo v parku

Rodinný festival Divadlo v parku se odehraje v Kunraticích.  Celý den budou v parku probíhat hudební a divadelní představení. Těšit se můžete na Jaroslava Uhlíře s kapelou, Sto zvířat nebo Kluka BomBarďáka No a samozřejmě budou připravné i skákací hrady, výtvarné dílny, malování na obličej, bubnovací exhibice, chůdaři a další super aktivity!

Středověké slavnosti na hradě Okoř

Na hradě Okoř se konají hradní slavnosti. Zavedou vás nejen do středověku, ale i do různých historických období. Těšit se můžete na šermíře, tanečnice, kejklíře, divadlo a mnoho dalšího. Bude připraveno také dobové tržiště nebo ukázky řemesel.

Slatinanské pozastavení aneb Den koní

Den plný hudby, tance a her pro děti i dospělé v atraktivním prostředí zámeckého parku s možností prohlídky slatiňanského zámku a hřebčína. To bude Slatiňanské pozastavení aneb Den koní.

Pohádková cesta v Českých Budějovicích

V jednom kouzelném lese hned za sedmero borovicemi a starým bukem, se rozkládá velké království, plné roztodivných pohádkových bytostí. Vládne tu moudrá královna, u rybníka chytá ryby zelený vodník, pod velkou jedlí najdete modré šmouly, jak si hrají v mechu, víly tančí v ranní rose, ježibaby lákají dětičky na svá košťata a ještě kousek dál za černou tmou už běží skřítek s pohádkou.

Dětský jarmark na Statku Bernard

Na Statku Bernard bude v sobotu, kdy nádvoří statku zaplní zejména ti nejmenší, velmi rušno. Vedle spousty soutěží, zábavy a kreativního tvoření, bude otevřený i  Malý jarmark.

Ples princů a princezen na zámku Karlova Koruna

8. ročník „Plesu princů a princezen“ se odehraje v Chlumci nad Cidlinou. Připraveno bude divadýlko pro nejmenší prince a princezny, královské soutěže, výtvarné dílny, princeznovská diskotéka, představení Ledové království nebo i jarmark.

Valdštenské slavnosti ve Frýdlantu

Potřinácté v novodobé historii bude město Frýdlant opět pořádat své Valdštejnské slavnosti. I tentokrát budou od pátku do neděle přichystaní hudebníci, herci, šermíři nebo řemeslníci. Pro děti bude opět otevřen malířský ateliér, cirkus a budou připravena různá divadelní představení.

Středověký den pro děti na hradě Hazmburk

Středověký den hlavně pro děti se uskuteční na hradě Hazmburk. Děti se můžou těšit na Bílou paní a spoustu překvapení a zábavy.

Cyklohrátky na Kraví hoře

Lehce sportovní a zábavné odpoledne si rozhodně užijí všichni malí cyklisti, ale i jezdci na šlapadlech, odrážedlech, tříkolkách a koloběžkách. Od 14 hodin bude připravena třeba i „miminovská rychlovka“, jízda zručnosti a samozřejmě bohatý doprovodný program.

Brněnská muzejní noc

V letošním roce slaví Brněnská muzejní noc svůj 13. ročník. V sobotu podvečer se otevírají muzea, galerie a běžně nepřístupné prostory. Připraveny budou prohlídky, koncerty, tvůrčí dílny, ukázky řemesel. Noční veselí si užijí i děti, pro něž se chystají výtvarné dílny, divadelní představení nebo výstava věnovaná legendární stavebnici LEGO.

Oživlý hrad Boskovice

Letošní Oživlý hrad bude letos s podtitulem rytířské souboje, šlechta a koně. Po celý víkend budete moct shlédnout žoldnéřské a šlechtické ležení, nasajete pravou atmosféru středověku a pobaví vás celá řada vystoupení. Bude se vám tajit dech při rytířském jezdeckém turnaji před hradem. A v dopolední pohádce s koňmi dokonce přiletí i drak.

2. Dětský gastrofestival v Bludově

Víkend plný zábavy pro malé i velké kuchtíky. Desítky kuchařských dílniček a setkání s místními producenty. V sobotu se můžete těšit na letní kino a putování pohádkami. Nebude chybět velká gastronomická hra a spousta další zábavy.

Velký redyk v Rožnově pod Radhoštěm

Nahlédnete do chalup, kde si můžete vyzkoušet  stloukání másla, odstřeďování mléka, tlačení tvarohu. Potkáte šikovné řemeslníky, např. výrobce zvonců, košů, dřevěných nádob a náčiní. Děti potěší kování koní a mláďata různých plemen oveček. A to rozhodně není vše. Program bude v Rožnově pod Radhoštěm opravdu bohatý. 

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com 

17. 5. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře