S kočárkem Prahou 2017: Nejlepší maminkovská party | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

S kočárkem Prahou 2017: Nejlepší maminkovská party

Již po osmé budou Žluté Lázně v Praze Podolí patřit vám, maminky. Ve středu 24. května si každá maminka se svými dětmi může užít jedinečný den, pobavit se a seznámit s novinkami ze světa dětských produktů a služeb. Krom toho proběhne další pokus o překonání rekordu v počtu shromážděným kočárků na jednom místě!

Ať lilo jako z konve, nebo sluníčko spalovalo pokožku nemilosrdnými paprsky, lumpačením svých ratolestí zocelené maminky se nenechaly odradit a dorazily i se svými dětmi do Žlutých lázní, aby si užily svůj báječný den. Jaké počasí nám letos připraví matka příroda, zatím netušíme, ale můžeme vám zaručit, že i letos organizátoři připravili bohatý program jak na pódiu, tak i pod ním.

Oblíbená moderátorská dvojice z Rádia City Iva Lecká a Vojta Efler na pódiu představí jedno atraktivní vystoupení za druhým. Připravte své děti na zpívání, tanečky a spoustu dalších aktivit, kterých se budou moci zúčastnit. V nákupním městečku si děti budou moci vyzkoušet různé hračky a produkty. Maminky se seznámí s řadou praktických vymožeností a dozvědí se mnoho užitečných rad a nápadů, od výrobců si odnesou drobné dárky. Všichni společně pak mohou vyhrát v tombole, do které věnovali ceny naši partneři.

TIP PRO VÁS! Chcete-li se vyhnout dlouhé frontě u vchodu, registrujte se předem! Stačí jen kliknout! (Registrace zabere jen minutku.)

Maminky nám nejsou lhostejné

Každý ročník se snažíme upozornit na problémy a záludnosti, které číhají na maminky s kočárky, ale i osoby s omezenou hybností v hlavním městě. Díky naší aktivitě se nám podařilo motivovat obchodní centra, aby zavedla speciální parkovací místa pro maminky s kočárky. Žádali jsme větší bezbariérovost na ulicích i v úřadech a více nízkopodlažních tramvají.

I letos jsme pro pražské radní připravili novou výzvu. Chceme, aby byla ve vozech MHD zavedena po vzoru většiny evropských metropolí vyhrazená místa k sezení pro těhotné a maminky s malými dětmi.

Proto i letos připravujeme petici, kterou chceme bojovat za VÁŠ lepší život v Praze. Nezapomeňte ji se svými dětmi podepsat!

Staňte se rekordmankou

V minulosti se nám podařilo vytvořit rekord v počtu kočárků shromážděných na jednom místě. V roce 2014 jsme napočítali neuvěřitelných 1120 kočárků. To nám ale nestačí! O zdolání rekordu se pokusíme i letos, a tak nezapomeňte a buďte u toho!

Program a atrakce pro vás stále ještě sestavujeme, a proto vám jejich kompletní podobu představíme až těsně před akcí. Sledujte Babyweb.cz, který je spolupořadatelem, nebo stránky S kočárkem Prahou!

Jako v předchozích ročnících je Kam s dětmi hrdým mediálním partnerem této akce. Tým Kam s dětmi bude návštěvníky fotit a posílat jejich blízkým pohlednice, přímo z akce, a to díky aplikaci České poště - Pohlednice Online. 

Přijďte si tuto jedinečnou službu vyzkoušet, a to zcela zdarma. Naše hostesky vás vyfotí a fotku rovnou pošlou babičce nebo přátelům, kteří ji najdou během pár dní ve své schránce. Pohledy mají totiž pořád své kouzlo a až pošlete svým blízkým rodinnou fotku ze Žlutých lázní, budou mít stoprocentně velikou radost. 

15. 5. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře