Čarodějnický a prvomájový prodloužený víkend je tady! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čarodějnický a prvomájový prodloužený víkend je tady!

Tento víkend je opravdu akcemi doslova nabitý, že nebude vědět, kam dřív. Navíc je  čarodějnický a ještě k tomu prodloužený. A byla by určitě škoda nevyrazit někam na výlet.

SOBOTA

Letecké muzeum Kbely zahajuje sezonu

Pro milovníky letadel máme dobrou zprávu. Letecké muzeum Kbely zahajuje sezónu. Mimořádně budou zpřístupněné některé exponáty a vstup je jako vždy zdarma.

Velký koloběžkový závod ve Stromovce

Celodenní závodění pro celou rodinu v režii slavné komiksové Čtyřky! To bude Velký Koloběžkový závod se Čtyřlístkem ve Stromovce. Těšit se můžete nejen na závodění, ale i bohatý doprovodný program.

Hrnčířské slavnosti na zámku Nelahozeves

Opět po roce zavítají na zámek Nelahozeves hrnčíři a další mistři svého řemesla. Užijte si s rodinou nebo přáteli víkend plný zábavy, kultury a dobrot. Kromě bohatého programu se děti i dospělí mohou těšit na tradiční prohlídky zámku s průvodci v historických kostýmech a dobové hry v zahradě.

Den koní aneb Legenda o sv. Jiřím na zámku Veltrusy

Vraťte se během poslední dubnové soboty v čase a prožijte ji na akci Den koní. Komponované jezdecko/šermířské odpoledne pro malé i velké diváky proběhne na Mariánské louce pod hájenkou v areálu obory zámeckého parku Ostrov.

Strakonické vítání aneb zahájení sezóny

Rodinám s dětmi, sportovcům a všem návštěvníkům bude v sobotu patřit strakonický hrad. Připraveny jsou sportovní aktivity a nevázané, poučné i umělecké zážitky.

Den dětí v oboře Žleby

Přijďte na Dětský den do obory Žleby, kdy zároveň dojde k oficiálnímu otevření obory. Během dne bude otevřena velká obora s několika soutěžními stanovišti pro děti, kde si budou moci vyzkoušet lukostřelbu či střelbu ze vzduchovky.

Ratibořické ovčáčské slavnosti v Babiččině údolí

Ratibořice, to je hlavně Babiččino údolí. Krásná příroda a tento víkend také Ovčácké slavnosti. Můžete se těšit na spoustu zvířat, regionální speciality i různé tvořivé dílny.

Zahájení sezóny na Zubačce

V poslední dubnový víkend vyjedou zvláštní vlaky na Zubačce u příležitosti zahájení sezóny 2017. Těšit se můžete i na další doprovodný program.

Zahájení plavební sezóny na Brněnské přehradě

Slavnostní zahájení plavební sezóny na Brněnské přehradě. Ceremoniál proběhne tradičně - nástup kapitánů a  na stožár vystoupá vlajka. Poté se uskuteční slavnostní defilé lodí. Plaveb mají možnost se zúčastnit všichni návštěvníci zdarma. 

Den ve vzduchu s Kiss radiem

Největší letecká show v západních Čechách proběhne na letišti v Plasích a zabaví celou rodinu. Kromě leteckého programu na vás čeká bohatý doprovodný program, atrakce pro děti a kvalitní občerstvení.

 

NEDĚLNÍ SLETY ČARODĚJNIC

Čarodějnice na Ladronce

Čarodějnice se budou slavit na stovkách míst, ale největší akcí jsou Čarodějnice na Ladronce. Program již dvacátého ročníku začíná Food Festivalem. Připravený bude i bohatý hudební i taneční program. Zazpívá Jaroslav Uhlíř, nebo třeba Yellow Sisters. Nebudou chybět sportovní atrakce a umělecké dílny.

Čarodějnice v Centrálním parku na Pankráci

V neděli si v parku Na Pankráci užijete spoustu zábavy. Vystoupí několik kapel, ale bude připravený i bohatý doprovodný program, pro děti jsou nachystané zábavné workshopy, divadlo a pouť.

Hauenštejnské čarování

Chcete letos prastarý svátek oslavit jinak, než jen obyčejným opečením buřtů? Hledáte-li něco víc, zveme vás na čarodějnický slet do tajemného hradu v Krušných horách. Během celého dne budou přístupné tvořivé dílny, kde si můžete vytvořit něco pro radost, krásu a pohodu.

Čarodějnice a kurzy létání na koštěti na zámku Staré Hrady

Oslavte svátky čarodějnic lekcí letu na koštěti na Hradní pohádkovou půdu. Originální starohradské lekce čarodějného létání vedou ty nejzkušenější čarodějnice, čertenice nebo sám hradní čaroděj.

Beltine pod Troskami

Beltine - Keltská oslava ohně a jara. Hradiště Semín v Českém ráji ožívá po více než 2000 letech. Navštivte tento jedinečný hudební a zážitkový festival, poznejte život keltů a užijte si spoustu zábavy, aktivit, dobrého jídla a pití.

Slet čarodějnic v Kateřinské jeskyni

Kolem Svatojánské noci se otevírá země a vydává své poklady. Ožívají kouzelné a pohádkové bytosti...přijďte si s nimi prohlédnout Kateřinskou jeskyni trošku jinak. Na konci prohlídky možná hodným dětem kouzelné bytosti zkusí vyčarovat i malý dáreček. 

Pálení čarodějnic v Šumperku

Konec dubna bude v Muzeu Šumperk ve znamení oslav pálení čarodějnic. Těšit se můžete na roztodivné bosorky, létající košťata, netopýry a kocoury či do dáli svítící lampióny. Nebude chybět ani tradiční vatra.

 

PRVNÍ MÁJ LÁSKY ČAS

Den s Máchou na Petříně

Tradiční akce se koná v okolí Petřínské rozhledny. Těšit se můžete na hudbu, kouzelníka nebo fotografování v kostýmech. Během akce si budete moct také vyrobit originální zamilovaná přáníčka.

Májové pondělí v Jičíně

Oslavte s námi 1. máj v příjemné jarní jičínské atmosféře. A co vás čeká? Velká hasičská soutěž na Valdštejnově náměstí, Řáholec v zámeckém parku, Dvorková slavnost v Rumcajsově ševcovně, Prvomájový vejšlap na Zebín a mnoho dalšího.

První máj v Korunní pevnůstce

Májové líbání pod květinovým obloukem s focením, bohaté občerstvení, atrakce, policie, hasiči, záchranka, výstava aut a další vás čeká v Olomouci. 

 

Mnohem víc típů najdete na www.kamsdetmi.com

 

Z redakce přejeme krásný prodloužený víkend

26. 4. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře