První dubnový víkend je tady! Kam s dětmi na výlet? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

První dubnový víkend je tady! Kam s dětmi na výlet?

Pravé jaro je tady. Na spoustě míst začíná sezóna a ještě k tomu se blíží Velikonoce. Rozhodně by byla škoda zůstávat doma. Kam vás pozveme tentokrát?  

 

Přírodní bludiště v Radotíně

V Radotíně najdete největší přírodní bludiště v České republice. Můžete se tady jen tak ztrácet nebo se zapojit  do akce s adaptací mytického příběhu o Ariadnině niti, ve kterém můžete prožít starověký legendární příběh na vlastní kůži. Akce s sebou přináší zábavu, setkání s novými lidmi i možnost výhry. Bludiště se nachází ve sportovně-relaxačním areálu v blízkosti Berounky s dalšími možnostmi aktivního vyžití

Kampa střed světa

Každoroční událost, která oživuje Kampu a její přilehlé okolí opět klepe na vrátka. Přijďte si užít příjemné odpoledne nabité komentovanými procházkami, hudbou a aktivitami nejen pro děti.

Na dostihy do Chuchle

Do Velké Chuchle nemusíme chodit jenom na dostihy. Hodně si to tady užijí i děti. Na Nejmenším návštěvníkům je v Chuchli věnována zvláštní pozornost. Děti do 15 let mají na všechny dostihové dny vstup zdarma a rozhodně se tady nudit nebudou. Připravená je tady venkovní herna i dětský koutek Hříbátka s doprovodným programem. Děti se můžou projet na ponících nebo se naučit anglicky.

Staročeský velikonoční jarmark v Toulcově dvoře

Tradiční jarní setkání s přírodou, tradicemi, řemesly a řemeslníky se chystá v Toulcově dvoře v Hostivaři. Na Velikonočním staročeském jarmarku budete mít možnost si v připravených dílničkách vyrobit píšťalku, pomlázku nebo řehtačku. Uvidíte stará řemesla i pohádku nebo ochutnáte tradiční velikonoční dobroty.

Kašpárkoviny na zámku Loučeň

Letošní zámeckou sezonu zahájí v Loučeni opravdu zvesela. Se zámeckým šaškem nebo premiérou akce Kašpárkoviny. Kromě pohádek a soutěží se můžete těšit na křest nového pokrmu, který se bude jmenovat „Kašpárek“. A připravené budou samozřejmě i prohlídky s Bílou paní loučenskou nebo všechny místní labyrinty.

Med dej – zahájení sezóny na hradě Točník

Zahájení sezony na hradě Točník s Agátou a Martinem, bude hlavně medvědí. Čekájí na vás medvědí stezky, divadla, soutěže nebo sokolník a hlavně krásná příroda okolo.

Pohádkové podzemí zahajuje sezónu

Pojďte se pohádky! Pohádkové sklepení najdete v Hluboké nad Vltavou. Čeká na vás spoustu pohádkových bytostí a hlavně spousta zábavy pro Jeníčky i Mařenky.

Otevírání zámeckých zahrad v Děčíně

Otevření nové turistické sezóny bude probíhat v zámeckých zahradách, které jsou známé hlavně svými růžemi. Připravený bude doprovodný program pro celou rodinu, ale i aprílové prohlídky zámku.

Pohádkové prohlídky na zámku Sychrov

Jednoho dne se potkalo Štěstí s Rozumem na lávce. Který z nich je ve skutečnosti důležitější? Nebo to nakonec tak jednoznačné není? A co když na scénu vstoupí samotná Závist, která s dobrými úmysly rozhodně nepřichází? Odpovědi na tyto otázky zjistíte, pokud se první dubnový víkend vydáte na zámek Sychrov.

Vítání jara v Brně

Zábavné odpoledne pro celou rodinu v příjemném parku. Čeká vás vědomostní hra, divadelní představení pro děti, výroba jednoduchých jarních dekorací, opékání buřtíků a jiné hrátky.

Apríl v Archeoparku

Archeopark Chotěbuz je rekonstrukcí slovanského sídliště a to z období od poloviny 8. století až do 11. století. Stojí dokonce na místě, kde před řadou století žili naši předkové. První dubnový den je pro vás připravená popletená prohlídka historického areálu. Těšit se můžete i na doprovodné aktivity. 

Den ptactva

v olomoucké zoologické zahradě si pro vás  na víkend připravili naučnou stezku, na které se můžete dozvědět řadu zajímavostí ze života opeřenců běžných i v naší přírodě.

Miniuni v Ostravě

V centru Ostravy najdete úplně jiný svět – minisvět. Městečko Miniuni nadchne děti i dospělé. Najdete tady spoustu světových staveb, ale nově také výstavy historických lodí a hradů a zámků.

 

Užijte si víkend a nezapomeňte, že na www.kamsdetmi.com najdete mnohem víc tipů. 

29. 3. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře