Interaktivní festival Mládí Ladí Dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Interaktivní festival Mládí Ladí Dětem

Osmý ročník festivalu Mladí Ladí Jazz již počtvrté zapojí děti a mládež z Prahy i regionů v rámci vzdělávacího programu Mladí Ladí Dětem.

Workshopy, kde budou děti hrát, poslouchat hudbu i vyrábět vlastní hudební nástroje, se budou konat v Praze, Brně, Děčíně a Zlíně.

Festival Mladí Ladí Jazz letos rozšiřuje hudební a vzdělávací program pro děti, který se poprvé zaměří nejen na děti v předškolním a školním věku, ale také na dospívající mládež.

Lektorem hodinových workshopů pro děti od 3 do 10 let je významný izraelsko-americký klarinetista a saxofonista Oran Etkin. Po celém světě pořádá pro děti hudební lekce, ve kterých používá svou unikátní edukativní metodu Timbalooloo Music. Etkin pomocí her, příběhů a písní přibližuje hudbu dětem již od útlého věku, které se tak stanou vnímavými posluchači a často i nadšenými muzikanty.

Dva workshopy určené pro veřejnost proběhnou 5. dubna v prostorách děčínského zámku a 6. dubna v Praze v prostoru Jatka78. Vstupenky si můžete zakoupit již nyní v předprodeji GoOut.

Druhým lektorem workshopů určených pro mládež od 8 do 12 let a také od 12 do 17 let je Max Vandervorst - belgický hudebník, vynálezce nástrojů a skladatel, který umí zahrát na konev, hřebík či židli. Během jeho workshopů si každý účastník vyrobí svůj vlastní hudební nástroj a stane se tak na jedno odpoledne součástí „workshopového“ orchestru.

Interaktivní workshopy Mladí Ladí Dětem představují unikátní muzikální zážitek a jedinečnou zkušenost jak vnímat a tvořit hudbu. Oba workshopy jsou vedeny v angličtině s českým překladem.

Vzdělávací program Mladí Ladí Dětem je součástí festivalu Mladí Ladí Jazz, který pořádá Nerudný Fest.cz.

 

16. 3. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře