Kam o víkendu? Co třeba na výstavu pro celou rodinu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam o víkendu? Co třeba na výstavu pro celou rodinu

Pokud se vám vyhýbají nemoci, nejedete na hory nebo nemáte v plánu nějakou tu návštěvu, určitě se vám budou hodit naše tradiční víkendové tipy. Tentokrát jsme pro vás připravili výběr těch nejzajímavějších výstav pro celou rodinu. Kam vyrazíte vy?

Díky výstavě Magické vikýře Play v Malostranské besedě se stanete aktivními spolutvůrci expozice, které se můžete dotýkat, hrát si s ní a dokonce ji přímo měnit.

Hned dvě patra zábavy najdete v Modřanech. Interaktivní instalace Trnkova zahrada 2 na hranici animovaného filmu, počítačové hry, výstavy, dětského hřiště či divadla zavede děti i dospělé zpět do milované Trnkovy knížky.

Petronel a Uriáš jsou zpět a zvou vás na výstavu věnovanou pohádce Anděl Páně 2. Na Barrandově na vás čeká tržiště plné kostýmů a rekvizit, krejčovská dílna a v neposlední řadě spousta zajímavostí z natáčení.

Archa Noemova v Národním Muzeu vás provede přes soutěsky a horské vrcholy, po ostrovech Karibiku či Madagaskaru, tajuplným podmořským světem, severskými pastvinami i dalšími kouty naší planety, které obývají nebo obývali nejrůznější tvorové.

Vypravit se můžete také třeba do Národního zemědělského muzea, kde na vás čeká interaktivní vodní expozice, prozkoumat  můžete výstavu Jede traktor,  prohlédnout si tajuplný svět rostlin nebo se něco dozvědět o lese a práci myslivců. A děti mají vstup zdarma!

Unikátní výstavu mapující 70 let Studia Bratři v triku si můžete prohlédnout na zámku v Roztokách u Prahy. Díky legendárním večerníčkovým postavičkám, jako je Krteček, Mach a Šebestová, Křemílek a Vochomůrka nebo víla Amálka, si Studio Bratři v triku pamatují celé generace.

Unikátní a ojedinělá výstava robotických modelů dinosaurů v životních velikostech se představuje v Českých Budejovicích na Výstavišti. Výstavu Návrat dinosaurů máte šanci navštívit jenom do této neděle 12. března.

Dinosauři na řetězu - to je unikátní výstava v Brně, kde najdete více jak šedesáti robotických modelů dinosaurů zasazených do prostředí druhohorní přírody. Můžete tady objevit v písku na paleohřišti kostru druhohorního tvora nebo navštívit 3D kino.

Projekt Orbis Pictus Play aneb Brána do světa tvořivé lidské fantazie. To je interaktivní výstava plná pohybu, světla a stínu nebo zvukových tónů. Tentokrát jí můžete navštívit ve Zlíně.

 

 

Spousta dalších tipů na kam s dětmi na výlet, najdete na www.kamsdetmi.com.

8. 3. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře