Kam o poslední ledový víkend? Naše víkendové tipy vám poradí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam o poslední ledový víkend? Naše víkendové tipy vám poradí

Kam o víkendu? Naše víkendové tipy vám opět přináší zajímavé tipy. Nechte se inspirovat. 

 

Bruslení v obchodním centru

Unikátní kluziště s pravým ledem přímo uprostřed obchodního centra  – v teple, pod střechou a zdarma. Letos ve znamení filmových příběhů. Přijdete se projet? 

Letenské prase

Opět po roce máte možnost zažít tradiční českou domácí zabíjačku a tentokrát na Letné. Národní zemědělské muzeum pořádá akci Letenské prase aneb zabijačka v muzeu. Dospělí se můžou těšit na spoustu jídla a ukázky práce řezníků. Pro děti budou připravené řemeslné a výtvarné dílničky a také divadélko O třech prasátkách. 

Do Botanické zahrady zdarma

Až do konce února máte příležitost navštívit zdarma venkovní expozice Botanické zahrady hl. města Prahy. Areál botanické zahrady se rozkládá v Trojské kotlině na rozloze cca 70 ha. V zahradě se nachází také tropický skleník vybavený nejmodernějšími technologiemi Fata Morgana, historická vinice sv. Kláry i meditační Japonská zahrada, celkově téměř 30 ha upravených expozičních ploch.

Rodinný orientační závod

Orientační závod v zimě? Proč ne. Jeden takový se koná na zámku Červený Újezd kousek od Unhoště. Závod je určen především pro rodiny s dětmi. Čas není důležitý, hlavní je si to užít a hýbat se. Čeká na vás okruh po okolí zámku Červený Újezd, na kterém najdete 10 zastávek s jednoduchými úkoly. Na startu dostanete mapu s vyznačenou trasou, základní instrukce a můžete jít na to. 

Zoopark Zelčín

Zoopark Zelčín kousek od Mělníka nabízí vyžití nejen pro rodiny s dětmi. I teď v zimě se vám tady bude určitě líbit. Nedávno se tam dokonce s tam narodilo telátko. A tuto sobotu si tady můžete zahrát i pexeso.

Lego festival  

LEGO® Festival zamířil do Pardubic a bude to velká zábava každý den až do 5. února! Jakákoliv účast je zcela zdarma a není potřeba vstupenek. Všechny děti si mohou zasoutěžit o 200 cen, které se budou rozdávat každý víkend.

Dům Českého Švýcarska

Pokud máte rádi přírodu a hlavně Národní park České Švýcarsko, musíte se zajet podívat do Krásné Lípy. Interaktivní a moderně pojatá expozice České Švýcarsko - život, tajemství, inspirace bude určitě bavit celou rodinu. Na vlastní kůži si tu můžete vyzkoušet nejrůznější interaktivní exponáty, třeba větrný mlýn, lososí cestu, labyrint v krajině a další hříčky. 

Vesmírný karneval na Kraví Hoře

V sobotu bude na Hvězdárně a planetáriu Brno připravena veselá hudba, spousta soutěží – například vesmírná chůze, pošli Slunce, vysávání černé díry, tombola s bláznivými cenami a soutěž o „nej“ masku. Možná nás navštíví i pár zajímavých – v pravdě vesmírných hostů. Vesmírné čečetky by měli dorazit v karnevalovém kostýmu a pokud je bude doprovázet dospělák, měl by se vyzdobit i on.

Karneval na ledě

Velká karnevalová paráda vás o víkendu čeká v Brně. Nejlepší masky si odnesou výhru. Spolu s karnevalem budou probíhat doprovodné akce pro děti na ledu a sněhu.

Královský karneval s králem RadOslavem

Karneval v Ostravě pro všechny princezny, prince, krále a královny. Přijdou i rytíři? Ve svém zámku Vás přivítá král RádOslav, který pro Vás připravil spoustu královské zábavy, včetně tomboly!

Mini Karlovská

Seriál SkiTour se přesouvá na Moravu. Pokud si chcete spolu s dětmi zazávodit v krásném prostředí Velkých Karlovic určitě se sem musíte zajet podívat. Děti si budou moct zajet trasy na 300m, 500 m, 1 km, 2 a 3 km klasicky. Pro všechny závodníky bude připraveno teplé občerstvení v cíli, vyhřívaná šatna, kde se mohou převléci, a krásná skleněná medaile.

 

Mnohem více tipů, jak trávit volný čas s dětmi, najdete na www.kamsdetmi.com

25. 1. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře