Ani v lednu nemusíte zůstávat doma! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ani v lednu nemusíte zůstávat doma!

Venku je ta pravá zima v plném proudu. Pokud se nechystáte na hory, určitě se vám budou hodit naše tradiční víkendové tipy. Podíváme se samozřejmě na Tři krále, ale pozveme vás i na pár zajímavých výstav určených samozřejmě dětem.

 

Průvod Tří králů

V historickém centru Prahy můžete v pátek na svátek Tří králů potkat průvod v čele s třemi králi na velbloudech. Průvod doprovázený trubači a bubeníky projde přes Karlův most a zakončen bude na Staroměstském náměstí. Tady Tři králové předají své dary nově narozenému Ježíškovi v živém Betlémě. Podívaná to bude určitě nejen pro děti.

 

Výstava Lego kostiček

Největší výstava modelů Lego kostiček v Evropě je k vidění na pražském Výstavišti v Holešovicích. Premiérová výstavní expozice představí na ploše 2 000 m2 stovky exponátů pro děti i dospělé. Přijďte si prohlédnout velké stavby skládající se z několika milionů kostek. Připraveny budou také interaktivní exponáty nebo velký Funpark, kde se vyřádíte všichni bez rozdílu věku.

 

Tříkrálové koledování v Kouřimi

Vyvrcholení tradičních Vánoc se uskuteční v kouřimském Muzeu lidových staveb. Připravena bude tradiční Obchůzka s Tříkrálovou kolední hrou. Pokud se budete chtít trochu ohřát, v interiérech budou probíhat tematické výtvarné a řemeslné dílny pro děti i dospělé.

 

Malá velká auta v Roztokách

Výstavu Malá velká auta v Roztokách by si neměli nechat ujít všichni milovníci autíček. Najdete tady téměř 2000 modelů, především vozy Ferrari, Jaguar, Mustang nebo motorky Harley Davidson. Navíc se tady dozvíte zajímavosti ze zákulisí závodů Formule 1. Malá velká auta určitě nadchnou nejen malé a velké kluky!

 

Zábavní park Galaxie Zlín

V hale na ploše 2500 m2 se nachází spousta atrakcí, které nabízejí nezapomenutelné zážitky nejen pro vaše děti. Každá z nich přitom představuje jinou planetu či galaxii. Za jediný den tak můžete společně uskutečnit dobrodružnou cestu vesmírem.

 

Příběh o hvězdě a mudrcích

Byli tři a uměli číst z hvězd. A tak se vydali za kometou… Takhle nějak začíná příběh o třech králích, se kterými se seznámíte na obraze v expozici v Místodržitelském paláci v Brně. Pomocí jednoduchých úkolů zrekonstruujete příběh o Ježíškově narození a vyrobíte si něco, co musí mít každý král.

 

Ledové sochy na Pustevnách

Těšit se můžete na spoustu ledových a sněhových soch. Pokud počasí dovolí, bude vybudován ledový bar či ledové skluzavky pro děti. Kromě ledových soch se můžete těšit i na doprovodný program. Pro nejmenší bude připraveno spousta her, soutěží, dárečků a pro ty starší i dobré muziky. Dále se můžete těšit na tradiční jarmark a spoustu dalšího. 

 

Tříkrálové putování

Setkání v kostele sv. Filipa a Jakuba, průvod od kostela za zpěvu koled v čele s králi na koních na náměstí, uvítání představiteli města a trubači, pódium na náměstí Míru - Živý betlém, hra o Narození Ježíška a ukončení doby vánoční. Takový program vás čeká v pátek  ve Zlíně. 

 

Spoustu dalších akcí najdete na www.kamsdetmi.com.

 

Z redakce vám přejeme krásný první lednový víkend. 

4. 1. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře