Kam s dětmi během svátků? Rozhodně je z čeho vybírat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi během svátků? Rozhodně je z čeho vybírat

Ani během vánoční svátků nemusíte zůstávat doma. I během sváteční dnů se toho dát hodně podniknout. Vybrali jsme pro vás nejzajímavější tipy po celé republice.

 

Vánoce v přírodě

Zoologické zahrady po celé republice nabízí na Štědrý den vstupné zdarma. Můžete si vybrat, jestli vyrazíte do Liberce, Ostravy, Olomouce, Brna, Děčína nebo třeba Ústí nad Labem.

Vstupné zdarma také nabízí Skleník Fata Morgana v pražské Botanické zahradě. Během chvíle se tak z chladné střední Evropy mohou přesunout do tropů, procestovat džungle celého světa a pokochat se exotickými rostlinami.

Vánočně vyzdobená bude také zoo ve Dvoře Králové nad Labem. Vánoční program připravili i v malé zoo Dvorec u Českých Budějovic.

Mimořádné vánoční prohlídky stájí připravili v Národním hřebčíně v Kladrubech nad Labem i Slatiňanech.

 

Výstavy Betlémů

Betlémy patří ke krásným vánočním tradicím a určitě by byla škoda se na nějaký nezajít s dětmi podívat. A je opravdu z čeho vybírat. Tradiční výstava je koná v Betlémské kapli nebo Klementinu. Další najdete třeba v Jindřišské věži, v Letohrádku Mitrovských v Brně nebo v Třebíči.

Živé Betlémy vás okouzlí v Prazeu Lorety, Týnského chrámu nebo na Chvalském zámku.

 

Co třeba za sportem?

V Praze se můžete zapojit do Týdne sportu zdarma. Po celé republice vyrostla spousta kluzišť. Takže nasaďte brusle a hurá na led.

 

Za poznáním

Pokud se chcete pobavit, ale se i něco zajímavého dozvědět určitě se zajděte podívat do Planetária v pražské Stromovce. Na každý prázdninový den připravili program pro celou rodinu.

Hrady i zámky nabízejí na Vánoce speciální vánoční prohlídky. Udělejte si výlet třeba na hrad Kost, Kašperk nebo Buchlov. Zajímavé budou určitě i prohlídky na zámku Sychrov nebo Bouzov, a na děti nezapomínají ani na zámku v Mníšku pod Brdy.

 

 

A to rozhodně není všechno, spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com

 

Za celou redakci vám přejeme krásné svátky. 

20. 12. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře