Unikátní film Červená želva míří do kin | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Unikátní film Červená želva míří do kin

Unikátní celovečerní animovaný film Červená želva z produkce kultovního studia Ghibli vstoupí do českých kin 1. prosince

Příběh trosečníka na tropickém ostrově, obydleném želvami, kraby a ptáky, je zároveň univerzálním příběhem všech zásadních okamžiků v životě člověka. O sebepoznání, lásce, rodičovství i střídání generací vypráví oscarový režisér Michaël Dudok de Wit beze slov, jen s pomocí řemeslně dokonalé animace. Magický snímek, srozumitelný napříč generacemi i kontinenty, získal v Cannes Zvláštní cenu v sekci Un Certain Regard a je prvním počinem kultovního japonského studia Ghibli s evropskou koprodukcí. 

PROČ TENTO FILM 

 „Dnešní hektická doba rodičům příliš často neumožňuje, aby se svými dětmi film nejenom viděli, ale také společně prožili. Málokdy se totiž najde animovaný snímek se sdělením tak silným, univerzálním a bez nároků na věkovou hranici. Červená želva takovým filmem je. Spíše než filmem je, podle našeho mínění, událostí roku na poli animovaného filmu. Snímkem beze slov, který prostřednictvím působivých obrazů odvypráví příběh životního koloběhu člověka spojený s uvědoměním, smířením, láskou, zodpovědností i ztrátou. Navíc je dílem, ve kterém je vše podáno s obrovskou vypravěčskou jistotou.  Pokud se svými dětmi chcete zažít něco, co se zcela vymyká pásové výrobě digitálních animáků plných roztomile juchajících zvířátek, nemůžete na závěr letošního roku zvolit lépe.” , říká Jakub Fürst z Aerofilms.

 

ZE ZAHRANIČNÍCH OHLASŮ

„Příběh tak jednoduchý, vybroušený a čistý, jako by existoval staletí.“ – Variety

„Tak jednoduchý a přitom tak krásný film.. opravdu mě dojal k slzám.“ – First Showing

„Zázrak beze slov.“ – The Telegraph

„Tak chytrý a dojemný, jak jen animovaný film může být.“ – ScreenDaily

„Dojemná animována óda koloběhu života.“ – Indiewir

 

Více o filmu najdete na www.aerofilms.cz/filmy/310-Cervena-zelva/

 

23. 11. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře