Kam s dětmi ve svátek a o víkendu? Vybírejte z našich tipů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi ve svátek a o víkendu? Vybírejte z našich tipů

Čeká nás skoro prodloužený víkend. Pojedete někam na výlet? I v listopadu se toho dá podniknout opravdu hodně. My jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější tipy na zítřejší svátek a také víkend. Podíváme se do muzea, za vláčky, do divadla i za pohádkou na zámek. 

 

Na svátek zdarma do Nové budovy Národního muzea

Nová budova Národního muzea toho nabízí opravdu hodně. Můžete si tak projít úžasnou přírodovědeckou expozici Archa Noemova nebo zavzpomínat na staré časy na výstavě Retro. Součástí výstavy je také velká Retroherna, která je věnována především dětem.

 

Kozro Národní: Díky, že můžem!

Kde jinde si připomenout 27. výročí sametové revoluce než na pražské Národní třídě. Oslavy promění jednu z nejrušnějších ulic v zemi na pěší zónu a korzo rozehrané do barev hudby, divadla a pouličních performancí.

 

Lidové Vánoce v Polabí

Kouzlo tradičních Vánoc si můžete připomenout ve Skanzenu Přerov nad Labem. Jako každoročně je vánoční výstava umístěna do celého areálu skanzenu. Každý víkend bude připraven doprovodný program, při kterém si můžete třeba vyrobit ozdoby ze slámy nebo zdobit perníčky. Ale naučit se toho můžete mnohem víc, stačí se přijet podívat.

 

Lampionový průvod Brnem

Pojďte opět rozsvítit Brno a připomenout si události, které by neměly být zapomenuty... Srdečně vás zveme na tradiční lampiónový průvod ulicemi Brna. Nezapomeňte teplé oblečení s sebou. Lampiony si můžete přinést vlastní, vyrobit si je v chystaném workshopu nebo koupit na místě.

 

Víkend

Noc divadel po celé republice

Už čtvrtý ročník Noci divadel se uskuteční tuto sobotu po celé republice. Do letošního ročníku se zapojí více jak 100 divadel a divadelních souborů, knihoven i kulturních institucí z téměř 35 českých, moravských a slezských měst. Už odpoledne budete mít možnost, tedy hlavně děti, podívat se do zákulisí, zúčastnit se interaktivních workshopů a dílen a samozřejmě se podívat na různá divadélka.

 

Den páry na Zlíchově

Zlíchovská výtopna pořádá Den páry a připravený bude opravdu bohatý program. V sobotu si můžete prohlédnout třeba největší sbírku parních lokomotiv v Praze nebo provoz zahradní a modelové železnice. Největším lákadlem jsou určitě jízdy parní lokomotivou do Prokopského údolí. Celá akce je zdarma.

 

Loutky v Celetné

Již devátý ročník festivalu loutkových pohádek pro děti i dospělé probíhá v Divadle v Celetné každou neděli až do konce listopadu. Tuto neděli je na programu Norská pohádka od oblíbeného souboru Buchty a Loutky. Pohádka o princi zakletém v medvěda a dlouhé cestě k jeho vysvobození. Přijďte se schovat před zimou..

 

Runtour Pardubice

Největší český běžecký seriál Runtour dospěl ke konci. Tentokrát se poběží v Pardubicích. Děti, začátečníci i aktivní sportovci si budou moci vyzkoušet tradiční tratě RunTour v netradičním prostředí dostihového závodiště Velké Pardubické. Zkusíte si Taxis nebo Irskou lavici a rozhodně si to všichni užijete.  

 

Festival kutilství pro celou rodinu v Brně

Patříte k nadšencům, kteří stále něco vymýšlejí, vylepšují a konstruují? Nebo jen rádi žasnete nad tím, co všechno si lidé dokážou sami vyrobit? Pak si určitě nenechte ujít Bastlfest – festival kutilství, který připravuje zábavní vědecký park VIDA! Můžete se těšit na práci radioamatérů, modely vláčků, roboty, papírové vystřihovánky, elektronické hudební nástroje ale i dílny pro děti a dospělé.

 

Princezna a svatý Martin na zámku Horní Libchava

Zveme malé i velké na poslední akci v sezoně 2016 na zámku Horní Libchava. Budou probíhat prohlídky zámku s princeznou. Těšit se můžete na Pohádkovou legenda o sv. Martinovi a další dvě pohádky o kom jiném než svatém Martinovi. Mimo program bude pro děti otevřená vyhřátá dětská dílna.

 

Spoustu dalších tipů kam vyrazit za zábavou i poznáním najdete na www.kamsdetmi.com

 

Za celou redakci přeje hezký svátek a víkend Magda 

15. 11. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře