Už víte, co podniknete o víkendu? My vám poradíme | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Už víte, co podniknete o víkendu? My vám poradíme

Ani v listopadu nemusíte zůstávat doma. I tentokrát jsme pro vás připravili naše tradiční víkendové tipy. Pozveme vás na oslavy svatého Martina, za čokoládou nebo na stezku odvahy. 

 

Vilomeniny na Štvanici

Chcete dělat VILOmeniny? Vila Štvanice otevírá v sobotu opět stavidla dětem! Kromě divadel budou připravené třeba Vilamovánky, trojč(t)ení nebo speciální lekce jógy. Neseďte doma a přijďte na Štvanici.

 

Festival Kuk

Jedinečný festival pro děti do tří let, to je KUK. Celý víkend budou připravené tvůrčí dílny a různé druhy "batolišť", ale také divadlo pro ty úplně nejmenší. Tak vezměte své batole a přijďte, budete KUKat!

 

Počernická světýlka

Počernická světýlka aneb lampionový průvod tajemných chvalským podskalím bude bavit určitě všechny. V neděli odpoledne se můžete těšit na pohádková zastavení, tajemná zákoutí s překvapením a závěrečné setkání s vílou Ohnivkou a zahřátí u ohně. Čeká vás také malé občerstvení zdarma pro děti.

 

Lampionový průvod na zámku Štiřín

Pojďte si užít tradiční lampiónový průvod v půvabné kulise zámeckého parku Štiřín. Mlhy nad rybníky, osvětlený zámek za zády a spousta pohádkových bytostí, to bude určitě zážitek jenom pro děti.

 

Svatomartinské posvícení na zámku Zbiroh

Svátek svatého Martina to je také spousta posvícení. Přijďte si jedno takové užít v sobotu na zámek Zbiroh. Bude připravený bohatý doprovodný program, jarmark i ochutnávky spousty dobrot.

 

Hračkárna v Táboře

Chcete si prohlédnout hračky, které v běžném obchodě neseženete? Hračky, u kterých je kladen na originalitu, kreativnost a použitý materiál. Tak to nesmíte chybět v Táboře. Festival stylových hraček Hračkárna se koná právě tam.

 

Svatomartinské čokoládobraní na zámky Staré Hrady

Přijeďte v sobotu na hrad a zámek Staré hrady na vinný a čokoládový jarmark s bohatým doprovodným programem. Těšit se můžete na ukázku dobových řemesel, velký rytířský turnaj na počest svatého Martina a mnoho pohádkových překvapení pro děti i dospělé.

 

S lampióny za vílou Maceškou v Brně

Těšit se můžete na výtvarnou dílnu, ve které si vytvoříte vlastní lampión. Pak už vám nebude nic bránit, abyste se vydali do tmy na pohádkové putování. 

 

Stezka odvahy v Rajhradě

Přijďte se rozloučit s podzimem a trošku se bát. Pro odvážné, kteří projdou stezku odvahy, je přichystaný dárek. Samozřejmě mohou přijít i bojácní, kteří nebudou chtít projít přes stezku, a upéct si špekáček u táboráku. Nebude chybět ani ohnivá show. 

 

Lucerničková slavnost v Přerově

Tradiční průvod s lucerničkami a drobnými úkoly pro děti zakončený ukládáním broučků k zimnímu spánku v okolí kouzelné Laguny. Společné posezení u čaje a nějaké to občerstvení v cíli. To vše v poklidné podzimní atmosféře. A nezapomeňte si přinést lucerničku nebo lampión. 

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

 

Za celou redakci vám přejeme krásný víkend plný zážitků. 

 

9. 11. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře