Kam bez dětí? Do Rožnova | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam bez dětí? Do Rožnova

Další díl seriálu Kam bez dětí aneb i rodiče potřebují chvilku pro sebe je tady. Po minulých výletech na Okoř a do termálního parku ve Velkých Losinách se tentokrát podíváme do Rožnova pod Radhoštěm a okolí. Beskydy jsou ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Česko je totiž země romantických příběhů.

Vydali jsme se s mužem uplatnit poukaz do pivních lázní v Rožnově, užívat si volno bez dětí a to všechno kolem.
Byla to prostě dokonalá romantika v Beskydech.

Rožnovské pivní lázně jsou prvními lázněmi zcela nového druhu. Vybrali jsme si koupel v pivu ve viktoriánských měděných vanách v hlubokých pivovarských sklepeních, kterých se lidská ruka dotýkala již za vlády Přemysla Otakara II.. Koupel kombinovaná s aromaterapií, masážemi, peelingem, léčitelskými technikami těla i duše byla opravdu úžasným zážitkem.

Manžel vyzkoušel i klasickou masáž lávovými kameny a já si vybrala moji oblíbenou masáž čokoládovou. Dopřát si tady můžete třeba i skutečnou koupel v kvasnicovém pivu s přídavky bylin nebo soli z Mrtvého moře.

Po klidu a odpočinku v lázních jsme si šli užívat Rožnov. Procházky a čerstvý vzduch, to byla prostě paráda. Rožnov doporučuju všem, bez rozdílu. A co tam? No všechno! Radhošť, Bílá, a samozřejmě skanzen! A tady prosím, jedna rada. Nezůstávejte v tom dřevěném městečku dole. To je sice nejznámější, ale nejvíc za to stojí Valašská dědina. Ta je na kopci a je to taková krása. Úplně jsem se viděla, jak tam dojím krávy a suším seno. Pak kousek odtud najdete Štramberskou trúbu. To je taky moc fajn a sehnali jsme tam super prak, samozřejmě pro děti. A ještě jedna zastávka v Rožnově. Jurkovičova rozhledna! Ta byla postavena teprve před pár lety, ale podle návrhu architekta Jurkoviče, který byl z minulého století. Vlastně tisíciletí J

Určitě se sem někdy vrátíme. A děti vezmeme tentokrát s sebou. Další tipy na romantické výlety ve dvou hledejte na portále Česko – země příběhů.

 

Pro Kam s dětmi Katka Ševčíková

13. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře