Podzim je tady! Kam vás tentokrát pozveme? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podzim je tady! Kam vás tentokrát pozveme?

Podzim je tady a s ním i tradiční podzimní akce. Naše víkendové tipy vás pozvou třeba pouštět draky nebo na posvícení. Nebude chybět pozvánka za dýněmi, za skřítky a strašidly.

 

Veletrhy For Toys a For Babies

Vánoce se blíží! Veletrh For Toys v Letňanech přinese spoustu zajímavých novinek ze světa hraček a her. Tak se nechte inspirovat. Kam s dětmi je již tradičně hrdým mediálním partnerem veletrhu a tentokrát jsme si pro malé návštěvníky přichystali krásný program ve spolupráci s Kidtown.cz. Kromě toho nabídneme pro všechny malé návštěvníky ztracenky, které jsme připravili ve spolupráci s Pojišťovnou VZP a dětským úrazovým pojištěním Medvídek.

 

Noční strašidelný les a stezka odvahy

Temný podzimní večer, hustý černý les - ideální místo, kde člověk může potkat strašidla! Ale kdo se bojí, ať raději zůstane doma pod peřinou! Otestujte vaši odvahu na strašidelné noční stezce v Hostivaři plné duchů, strašidel, ježibab a nočních děsů!

 

Břevnovské posvícení

Od pátku do neděle se bude u Břevnovského kláštera konat již tradiční Břevnovské posvícení. Připravené budou samozřejmě pouťové atrakce a spousta stánků se skvělým jídlem. Ochutnat můžete pečené husy s knedlíkem a zelím nebo pečeného býka, sladké trdlo nebo medovinu a burčák. Děti se můžou těšit na staročeskou řemeslnou vesničku, dílničky nebo kejklíře Vojtu.

 

Drakiáda pod Petřínem

V sobotu odpoledne můžete pod Petřínem nejen pouštět draky, ale podívat se i na divadelní představení Kocour v botách nebo zkusit dřevěnou dílničku. Nebude chybět ani oblíbený klaun Vítek nebo malování na obličej. Podívat se přiletí lesní dravci z Dobříše a velkou podívanou určitě předvede bublinář s bublinovou show. Nepřijdete ani o ukázku horkovzdušného balonu v oblacích.

 

Podzimní den s permoníky

Březohorské podzemí v Příbrami ožije v sobotu jako za starých časů, a to nejen prací havířů. Zjeví se tu totiž i skřítci permoníci, aby horníkům pomohli nebo je pozlobili nějakou rošťárnou. Malé i velké čeká jízda důlním vláčkem do podzemí březohorských dolů, které bude osvětlené jako za dávných časů jen plamínky kahanů a luceren. Nebude chybět oblíbená "hornická štreka" – zábavné putování po stopách starých horníků a vyprávění pohádkového příběhu moudrého Velkého Permona.

 

Podzimování v Ekoparku

Přijďte na Podzimování do EKOParku v Liberci, kde zasadíte společně stromy poselství, postavíte hmyzí hotel a zplodíte bramborové skřítka. Dále na vás čeká koupání v listí, pečení brambor, jízda na koni, ukázka myslivosti, tvořivé dílničky.

 

Houbyfest v Řevnicích

Druhý ročník Houbyfestu se uskuteční v sobotu v Řevnicích u Prahy uprostřed Brdských lesů. Festival nabídne bohatý kulturně-gastronomický program pro celou rodinu. Pro návštěvníky bude připravené třeba houbové ragú, houbová polévka i guláš, houbový koláč nebo houbové palačinky. Každý, bez rozdílu věku, si může opéct buřta a zúčastnit se druhého ročníku Mistrovství ČR o nejkrásněji nařezaného buřta na opékání. Děti a hraví dospělí se pobaví u her a workshopů s houbařskou tématikou. A pak si všichni můžete zařádit v unikátním prostředí Lesního divadla, kde vystoupí oblíbená kapela Kašpárek v rohlíku.

 

Podzimní městské slavnosti v Pardubicích

Druhá část podzimních Městských slavností „Město žije kulturou“, konaná před Velkou pardubickou, zahrnuje tradiční festivalový program - koncerty, Dny medu, sraz historických vozidel, lampionový průvod, ohňostroj na Labi a další. Přijďte se bavit.

 

Zámecké dýňobraní

Zámek Slavkov-Austerlitz pořádá pro všechny šikovné děti Zámecké dýňoraní! Na nádvoří zámku si můžete vyzkoušet vyřezávání, zdobení či malování dýní.  Pro všechny odvážlivce bude připravená i Stezka odvahy. Pro dospělé a nejen pro ně je také po celou dobu konání akce připraveno občerstvení a ochutnávka dýňových specialit nebo malování na obličej.

 

Podzimní kouzlení se stezkou odvahy 

Prožijte rodinné odpoledne plné zábavy a tvoření. V sobotu se v dětském parku Razulák uskuteční další akce ze série Valachy dětem – Podzimní kouzlení se stezkou odvahy. Těšit se můžete na soutěžní tvoření strašidýlek z dýní, šišek, listů, žaludů a dalších přírodních materiálů, které bude v zakončeno výstavou výrobků s vyhodnocením a odměněním nejhezčího strašidýlka.

Večerní lampiónové prohlídky

Romantické světlo loučí, atraktivně osvětlený zámek Lešná, tajemné zvuky nesoucí se celým areálem – to vše slibuje neopakovatelné zážitky. Večerní návštěvu zoo zpestří prohlídky areálu s průvodcem. Za doprovodu odborných pracovníků zoo se tak můžete seznámit s chovanými zvířaty a dozvědět se spoustu informací o zlínské zoo. Těšit se můžete také na večerní prohlídky zámku Lešná. 

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com. 

5. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře