Herna s Kidtown a ztracenky od PVZP pro všechny – For Toys se blíží | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Herna s Kidtown a ztracenky od PVZP pro všechny – For Toys se blíží

Odpočítáváme poslední hodiny do otevření podzimních veletrhů For Toys, For Babies, For Games a Model Hobby v pražských Letňanech. Jak už jsme avizovali, náš tým nebude na veletrhu chybět a protože opakování je matka moudrosti, připomínáme, na co všechno se můžete od Kamsdětmi.com těšit.

 

Na stánku 2C08 se můžete těšit na krásný program, který pro vás připravujeme spolu s kamarádkami z Kidtown.cz. Kidtown je takový milý obchůdek v pražských Dejvicích, kde jste si po několik dní mohli vyzvednout volné vstupenky, o které se u nás před časem soutěžilo. Vlastně to ani není obchůdek, je to spíš kavárna, herní prostor, místo, kde si děti hrají, maminky klábosí. Probíhají zde zároveň různé kroužky, no a v neposlední řadě zde seženete krásné a interaktivní hračky, hry či dárky. Dejvický Kidtown se budeme snažit přenést do letňanské haly For Toys. Přijďte se podívat, zda se nám to povedlo na stánek 2C08.

Náš tým potkáte ale hned u vstupu do veletržních hal. Milé hostesky v zelených tričkách budou u vstupů do veletržního areálu rozdávat všem dětem ztracenky a rodiče tak budou mít větší pocit jistoty. Tuto službu pro vás připravujeme společně s Pojišťovnou VZP a dětským úrazovým pojištěním Medvídek. Nebude chybět ani oblíbený maskot medvídek Vilda, se kterým se děti tak rádi mazlí a fotí a určitě bude pro každého i nějaká malá odměna. A že nevíte, co jsou to ztracenky? Jde o papírové pásky na ruce, kam napíšeme jméno dítěte a telefonní číslo na rodiče a v případě malé nepozornosti dítě ukáže náramek kterémukoli dospělému a ten zavolá mamince či tatínkovi. Jde o drobnost, která může ale hodně pomoci a ušetřit rodičům nervy a dětem slzičky. Spolu s Pojišťovnou VZP tak budeme i na veletrhu „chránit to nejcennější“.

 

Věříme, že si najdete cestu za námi na veletrh a budeme se na vás od čtvrtka do neděle moc těšit.

Za tým Kamsdětmi.com

Vendula Dittrichová

 

4. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře