Královské zážitky na karlovských místech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Královské zážitky na karlovských místech

archiv CzechTourismPřipravili jsme novou hru spojenou s rodinnými výlety po stopách Karla IV. Než vám ale prozradíme, o co a jak se bude hrát, pojďme se podívat trochu do historie. Postavu císaře a krále Karla IV. jste totiž letos jistě potkávali na rodinných výletech častěji než obvykle. Slavností spojených se 700 narozeninami Karla IV. bylo po celé zemi velké množství a malé děti se často ptaly: „Maminko, proč je všude ten vousatý pán?“

Na tuto otázku jste jistě dokázali hravě odpovědět, ale starší a zvídavější děti pak s dotazy pokračovaly a možná jste jen horko těžko vzpomínali na hodiny dějepisu.  Pokud si chcete oživit vaše znalosti a představit život i dílo Karla IV. dětem, doporučujeme stránky Česko – země příběhů, sekce Karel IV., kde najdete odpovědi na všechny otázky.

A protože se naše hra bude týkat výletů po stopách Karla IV. a zároveň akcí, které se letos na jeho počest konaly nebo ještě konat budou, podívejte se na videa, která na počet tohoto vladaře vznikla a kde se dozvíte, že téměř kamkoli po Česku vyrazíte, tam stopy Karla IV. najdete. Na jedno z videí se podívejte přímo v tomto článku, další pak můžete shlédnout zde.  

 

 

Při sledování videa se vám asi také vybavují vzpomínky na rodinné výlety a možná jste právě naplánovali nějaký další. A to je dobře. Protože fotky z vašich výletů, které se pojí k postavě Karla IV. se vám v naší nové hře budou náramně hodit.

Další informace vám přineseme již brzy. Zatím si můžete udělat složku fotek z vašich rodinných výletů na akce či místa, která mají cokoli společného s postavou Karla IV.

Hra Královské zážitky na karlovských místech začne co nevidět!

 

Redakce Kam s dětmi

22. 9. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře