První zářijový víkend je tu a s ním naše víkendové tipy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

První zářijový víkend je tu a s ním naše víkendové tipy

Školní rok se pomalu rozjíždí, ale děti určitě pořád myslí na prázdniny. Pojďte jim je alespoň trochu připomenout. Naše víkendové tipy pomůžou naplánovat ten nejlepší výlet.

 

Korunovační slavnosti

Korunovační slavnosti zaplní tento víkend Prahu. Můžete se přidat do královského průvodu s loučemi nebo si celý víkend užívat na středověkém jarmarku s ukázkami řemesel, žongléry nebo kejklíři. Velkým lákadlem je určitě rytířský turnaj na Staroměstském náměstí!

 

Taťka fest

Druhý ročník Táťka festu v Beachklubu Ládní přinese spoustu zábavy a soutěží nejen pro děti. Kromě popelářů, hasičů nebo opékání buřtů si všichni budou moci vyzkoušet plážový volejbal, lukostřelbu, pétanque, pingpong anebo tenis

 

Festival Vyšehrátky

První týden v září prodlužujeme dětem prázdniny o týden. Festival VyšeHrátky je interaktivní rodinný festival, který nabízí nepodbízivou formou zábavu pro rodiny s dětmi. Kromě bohatého divadelního a hudebního programu a kreativních dílen je důležitou částí festivalu autorská divadelní bojovka, která letos nese název Po stopách Karla IV.

 

Bitva na zámku Zbiroh

Přijďte se podívat na bitvu z 15. století. V doprovodném programu, vystoupí šermíři, hudebníci, tanečnice atd., nebude chybět ani občerstvení a dobové tržiště, střelba z luku a kuší a náhled do života vojáků.

 

Narozeniny plzeňské zoologické zahrady

Velká oslava 90. narozenin zoo proběhne v sobotu.  Čeká nás celodenní program v zoo i na amfiteátru. Indiány, tanečnice, šermíře a další kulturní vystoupení doprovodí koncerty hudebních skupin.

 

ČEZ Jizerská 50 Run – dětské závody

ČEZ Jizerská 50 RUN je součástí seriálu Běhej lesy a náš portál Kamsdětmi.com je hrdým mediálním partnerem tohoto seriálu běhání v přírodě pro celou rodinu. Tak jako na předchozích závodech, i v Bedřichově se proto můžete těšit na doprovodný program pro děti, který pro vás připravujeme. Nebude chybět skákací hrad, malování, zapůjčení hraček z Hamleys, malá fotbalová branka, slalom či běhací aktivity.

 

Loučení s prázdninami aneb Den otevřených bunkrů

Ořechovský Army Park si  na víkend připravil tradiční akci. Těšit se můžete na soutěže pro děti o ceny, jízdy v obrněném transportéru, terénní čtyřkolky, střelba z různých druhů zbraní, muzeum, Army Bar a další...



Jeden dětský den nestačí

V neděli se v olomoucké Korunní pevnůstce uskuteční akce s názvem Jeden dětský den nestačí.V Korunní pevnůstce vystoupí nejen divadlo, ale i hudební skupina Moses, Stracené ráj, loutkové divadlo, Agility, bojové umění Wushu a nebude chybět ani malování na obličej, skluzavky, kolotoč, bublinkový svět a chemické pokusy.



Rozloučení s prázdninami v termálním parku

Udělejte si krásný rodinný den v termálním parku ve Velkých Losinách a dopřejte dětem ten nejlepší start do nového školního roku. Kromě termálních bazénů a vodních trakcí vás čeká animační program pro děti, malý dárek pro každé dítě, zábavní program s několika stanovišti a pohádkovými postavami, účast hrdinů z filmu Alvin a Chipmunkové, a také žabák Coqui a další...

Spoustu dalších tipů nejen na víkend najdete na www.kamsdetmi.com

31. 8. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře