V létě do termálního parku? Klidně! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

V létě do termálního parku? Klidně!

 

Na naší týdenní dovolené v Jeseníkách jsme mimo všech těch tůr, které jsme zde udělali, zavítali i do Termálního parku ve Velkých Losinách. Anička miluje vodu, takže při spojení vedra na horách a její záliby bylo jasno, kde strávíme, poslední dovolenkový, den.

Přijeli jsme tedy do Velkých Losin a vydali se směrem k termálnímu parku. Po chvilce hledání se nám podařilo zaparkovat poměrně nedaleko. S místem na parkování je to tady trošku složitější, i přesto, že je několik vyhrazených parkovišť. Z nejvzdálenějšího parkoviště se ale můžete nechat odvézt vláčkem Lázeňáčkem za pouhých 30 Kč, které vám budou odečteny ze zakoupené vstupenky do termálního parku.

Samotné Termály jsou unikátem v České republice a najdete je uprostřed krásného parku, kde u menšího rybníčku může s dětmi i nakrmit kačenky. Jako jediný termální park nabízí relaxační a regenerační vodní svět s bazény napuštěnými přírodní termální vodou.

 

 

No, co vám budu povídat... Anička už když spatřila první bazén byla nadšená. Bylo opravdu teplo a sluníčko svítilo, takže nápad vydat se do parku mělo spousta lidí a u pokladen byly nemalé fronty. Nakonec jsme se ale propracovali k samotným bazénům. Je zde na výběr několik možností - venkovní a vnitřní bazény - celkem 9 bazénů s teplotou vody okolo 33°C. Prostě paráda. Nesmím zapomenout i na vodní atrakce, které jsme využili v podobě dvou tobogánů, divoké vody, jeskyně nebo vodopádu. Pro nejmenší dětičky jsou k dispozici i brouzdaliště s malou skluzavkou.

 

 

 

Pokud dostanete hlad nebo žízeň, určitě využijte samoobslužnou restauraci. Tam vždycky něco dobrého najdete. A co je opravdu moc fajn vychytávka je, že při vstupu dostanete na ruku čip, na který si načítáte svou konzumaci a zaplatíte ji až při odchodu. Takže peněženky si nechte pěkně v šatně.

Aničce jsou dva roky a já byla přesvědčená, že více jak 2 hodiny zde nebudeme, protože už pak bude unavená. Ale i maminka se může mýlit a Anička ani po 3 hodinách Anička stále nechtěla domů.

 

 

Přiznám se, že se nám odtud nechtělo, ale museli jsme si jet do penzionu pomalu zabalit věci a připravit se na cestu domů. Do Jeseníků jezdíme pravidelně každý rok, takže výlet do termálního parku ve Velkých Losinách rozhodně zahrneme do příštího plánu.

Více informací najdete na www.termaly-losiny.cz 

Za redakci Kam s dětmi maminka Petra s Aničkou

30. 8. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře