Plzeň láká na Velkou turistickou rodinnou vstupenku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plzeň láká na Velkou turistickou rodinnou vstupenku

Velká rodinná turistická vstupenka je název nového turistického produktu, který pro letošní sezónu připravila městská příspěvková organizace Plzeň-TURISMUS ve spolupráci se čtyřmi nejvýznamnějšími turistickými cíli  zaměřenými na dětské návštěvníky - Zoologickou a botanickou zahradou, Dinoparkem, Techmanií Science Centrem a Muzeem loutek. 

Všechny tyto atrakce jsou všeobecně známé tím, že se v nich kromě dětí ohromně baví i jejich rodiče, babičky a dědové či ostatní dospělí členové rodin. Plzeňané své nejoblíbenější atrakce dobře znají a využívají zlevněné rodinné vstupenky. Pro mimoplzeňské rodiny je však obvykle obtížnější orientovat se v turistické nabídce cizího města, zejména v případě Plzně je totiž první asociací v myslích dospělých  pivo a pivovar.

Výběr toho, co je vhodné pro celou rodinu, usnadní Velká rodinná turistická vstupenka. Je určena především mimoplzeňským rodinám, kterým představí jednoduchou a přitom cenově atraktivní možnost, jak během dvou dní vidět a zažít to nejlepší z turistické nabídky Plzně pro děti.  Vstupenka totiž od zakoupení platí dva dny a během této doby  mohou dva dospělí a až dvě děti navštívit s výraznou slevou  4 TOP turistické cíle -  Techmanii Science Center, Zoo, Dinopark  a Muzeum loutek. Velká vstupenka pro celou rodinu tak vyjde na 999 Kč, což je ještě o cca čtvrtinu méně než součet všech zlevněných rodinných vstupných. Nabídka platí pro období od července do září.

Během dvou po sobě jdoucích dní tak rodiny získají intenzivní turistický zážitek – navštíví jedinečné expozice Zoologické a botanické zahrady a sousedního Dinoparku, budou obdivovat stovky loutek a desítky loutkových divadel  v Muzeu loutek a na několik hodin se stanou  vědci či výzkumníky v Techmanii. Připraveny jsou také tipy na další zajímavá místa v Plzni i v regionu, Plzeňský kraj je totiž díky své přírodě, památkám, cyklotrasám a mnoha dalším atrakcím velmi lákavým místem pro trávení volného času. Velká rodinná turistická vstupenka může být pro mimoplzeňské rodiny dalším přesvědčivým argumentem, proč si vybrat Plzeň pro strávení například prodlouženého víkendu nebo Plzeňský kraj pro dovolenou s dětmi, při níž je možné podnikat do Plzně výlety.

Vstupenka je přitažlivá i svým výtvarným provedením. Vizuální styl kampaně  Plzeň  pro děti, který je dílem známé plzeňské výtvarnice Dany Raunerové, byl vybrán ve vyzvané výtvarné soutěži na počátku tohoto roku.  Součástí kampaně je i prezentace turistické nabídky Plzeňského kraje, která je představována pod heslem  Plzeňský kraj, pro děti ráj.

Více najdete na www.plzen.eu/turista/poznej-plzen/plzen-pro-deti/

10. 7. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře