Nepostradatelný společník pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Nepostradatelný společník pro děti

Dostal se mi do rukou dětský batůžek Supergirl - Stay Calm od společnosti PRESCO GROUP, který mě zaujal svým zpracováním. A protože moje dvouletá dcerka batůžky miluje (nejraději by je nosila i do postýlky) řekla jsem si, že jí ho přinesu, co na něj bude říkat. Při pohledu na něj se jí rozzářily očička a začala křičet: "Aničky batůjek, Aničky batůjek" a bylo jasno.  Vzala mi ho z rukou a utíkala do pokojíčku, kde do něj začala cpát všechny panenky, které kolem sebe našla. Kupodivu se tam vešly čtyři, pátý byl medvěd, ale tomu už koukaly nožičky ven. Na rozdíl od medvídka, byla Anička spokojená a hned chtěla batůžek na záda. 

 

 

Musím říct, že batoh je opravdu pěkný a z pevného materiálu. Do jeho dvou kapes, jedné velké hlavní a druhé menší přední, se vejde opravdu hodně. Samozřejmostí jsou nastavitelné a vypolstrované popruhy a nechybí ani vypolstrovaná záda. Jako maminka oceňuji i reflexní prvky a síťované boční kapsy, kam se vejde třeba láhev na pití.

 

Více informací pak můžete najít zde: http://www.presco.cz/predskolni-batoh-supergirl-stay-calm/

Na své si přijdou i kluci, pro které má PRESCO GROUP v kolekci Předškolních batohů připravené motivy Batmana s Supermana.


A kdo už máte děti větší, tedy školou povinné, i ony si mohou vybrat, tentokrát z kolekce Školních batohů.

No, je mi úplně jasné, že batůžek s námi odjíždí zítra na dovolenou na Lipno. A určitě v něm bude spousta nepostradatelných hraček. :-)

Kompletní nabídku batohů najdete zde: http://www.presco.cz/skolni-batohy-a-tasky/

 

 

 

 

 Za redakci Kam s dětmi Petra Burgerová

1. 7. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře