První prázdninový víkend před námi. Jaké jsou vaše plány? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

První prázdninový víkend před námi. Jaké jsou vaše plány?

Prázdniny jsou tady. Pokud neodjíždíte k moři nebo nejedou vaše děti prožívat táborová dobrodružství, určitě se vám budou hodit naše víkendové tipy.

 

Na některých místech i celý víkend odměňují děti za vysvědčení. Můžete se zajít podívat třeba do Domu vláčků nebo Muzea Karla Zemana v Praze,  do Zoologické zahrady v Děčíně nebo v Oloumouci.

Více najdete v našem článku Kam s dětmi za vysvědčení.

 

Hurá prázdniny na zámku Karlova Koruna

V Chlumci nad Cidlinou zahodíte školní tašky a společně se vrhnete vstříc novým prázdninovým dobrodružstvím. Čekají vás Vodnické taškařice s vílou Elvírou, divadýlko pro nejmenší, soutěže, výtvarné dílny, putování zámeckým parkem nebo prázdninová diskotéka.

 

Slavnostní zahájení sezóny v Šiklandu

V sobotu  bude zahájena další báječná sezóna na Šiklově mlýně. Připravena bude premiéra zcela nového programu s krásnými divadly a novou westernovou show. Těšit se můžete i na nová zvířátka, divadlo, animační programy, taneční a hudební vystoupení, večerní ohňová show a mnoho dalšího.

 

Den Zubačky s párou a slavností otevření Výtopny Kořenov

V sobotu vyjedou opět zvláštní vlaky na Zubačce a to včetně zvláštních vlaků s parní lokomotivou a krom toho bude slavnostně otevřena Výtopna Kořenov. Doprovodný program je hodně nabitý. Těšit se můžete na jízdy důlního vláčku, historický autobus Kořenov – Jizerka / Příchovice a zpět a něco dobrého na zub se také najde. 

 

Noc v Dinoparku Vyškov

První prázdninovou noc můžete strátit pod stanem v Dinoparku. Nasvícení ještěři, noční dinobike, pozorování oblohy na hvězdárně, živá hudba, opékání špekáčků z vlastních zásob. To vše a hlavně ojedinělý zážitek.

 

Nostalgické jízdy vlakem Elinka

Jenom čtyřikrát během prázdnin vyjede z Bechyně historický nostalgický vláček Elinka. Součástí Léta na Bechyňce bude i výstava o železniční trati Tábor–Bechyně a historických vozidlech, doplněná modelovým kolejištěm Pavla Kohoutka v Městském muzeu v Bechyni.

 

Indiánská vesnice na Jangelci

Přijďte do Indiánské vesnice příjemně strávit nedělní den v přírodě. Těšit se můžete na jízdu na koni, rýžování zlata, bubnování, hod tomahawkem a noži, střelbu z luku, střelnici a malé zmalované indiány. Čeká na Vás také ukázka s koňmi, kterou předvádějí naši zkušení indiáni. Vesnici najdete u Vysokého Mýta.

 

Zahájení prázdnin s vodníkem Čochtanem

V Zábřehu vás čeká oslava zahájení prázdnin a to ve velkém stylu. Těšit se můžete na zábavné soutěže, skákací hrad, výtvarné dílničky, projížďku na koních, lukostřelba, plavba na raftech, dětská diskotéka a nebude chybět ani ohňostroj.

Dobývání hradu Švihov

Již 13. ročník tradiční akce Dobývání hradu Švihov se letos uskuteční první dny července, vždy v podvečer. Pojďte se přesunout do první poloviny 16. století, do časů bouřlivých selských válek, doby bájí, legend a lidových pověr. Jedinečný zážitek zaručí i bohatý doprovodný program zahrnující šerm, hudbu, akrobacii, historický jarmark, ukázky dobývacích strojů a děl. To vše v prostorách malebného pozdně gotického vodního hradu Švihov u Klatov.

 

Spoustu dalších tipy kam s dětmi třeba na speciální dětské prohlídky hradů a zámků nebo prostě jen tak někam na výlet najdete na www.kamsdetmi.com

29. 6. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře