První horký letní víkend je tady! Už víte, co podniknete? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

První horký letní víkend je tady! Už víte, co podniknete?

První letní víkend  a také poslední víkend školního roku je tady. Už víte, jak ho s dětmi strávíte? Chtělo by to asi k vodě nebo někam do chládku. Naše víkendové tipy vám toho poradí mnohem víc.

 

Prázdninová párty Pražských služeb

V sobotu se v parku Ladronka uskuteční Prázdninová párty Pražských služeb, která volně navazuje na minulé ročníky Pražské služby dětem. I letos se můžete těšit na rodinné odpoledne plné zábavy, hudebních vystoupení a tradičně nebude chybět ukázka techniky Pražských služeb.

 

Na United Islands i s dětmi

Pražský multižánrový festival United Islands of Prague nabídne vedle spousty koncertů také atraktivní doprovodné aktivity pro celé rodiny s dětmi. Uprostřed Prahy vyroste na celý víkend lezecká stěna pro děti, školička pro malé dýdžeje, divadelní scéna nebo dětský koutek. Stačí si jenom vybrat, jestli vyrazíte na Střelecký ostrov, Kampu, do Kinského zahrady.

 


Den na boso

Zveme vás na ojedinělou událost a to otevření první bosé stezky na Praze 6, konkrétně v parku Maxe van der Stoela na jižním cípu u ulice Hládkov. Bude pro vás připraven bohatý program. V průběhu celého dne si můžete vyzkoušet třeba dílnu pro bosé nohy, bosé hry nebo chůzi po střepech.

 

Rodinný den v Parku Mirakulum

Mirakulum a Tankodrom Milovice, dva sousedící areály plné různorodé zábavy, se v opět spojí – a vytvoří tak den nezapomenutelných zážitků. Celý den si můžete vyzkoušet věci, které se běžně nenabízejí.

 

Setkání parních lokomotiv v Lužné u Rakovníka

Vydejte se do Lužné u Rakovníka na tradiční setkání parních lokomotiv. Do Lužné se můžete dopravit stylově - parním vlakem z Prahy (v sobotu z Hlavního a v neděli z Masarykova nádraží), nebo z Plzně (pouze v sobotu). Areál železničního muzea je báječným místem pro relaxaci! Při prohlídce muzea uvidíte osobní a především nákladní vozy z různých časových období. V krytých expozicích spatříte nejrůznější předměty z historie železnic, například zabezpečovací zařízení, ruční nářadí, modely a součásti lokomotiv.

 

Indiánská muzejní noc ve Strakonicích

Tradiční muzejní noc v netradičním pojetí. Gotický hrad ve Strakonicích ožije Indiány, jejich rituály a rudým řádem. Pětkrát během celého dne vás čekají indiánské tance v podání profesionální skupiny Pšito Oyate, kteří vás do svého vystoupení rádi zapojí. Uvidíte indiánské ceremonie, dětské pow-wow i zvířecí tance.

 

Den s Karlem IV. v Karlových Varech

Poslední červnovou neděli  se volnočasový areál Rolava promění v soutěžní stezku pro děti, které si na rozličných úkolech vyzkouší své schopnosti, dovednosti a znalosti, a to nejen o Karlových Varech. V letošním roce bude program a soutěže laděny v duchu oslav narození zakladatele města Karlovy Vary Karla IV.

 

Špindlerovská pouť

Tradiční špindlerovská pouť začíná v pátek odpoledne pouťovým během do vrchu pro děti i dospělé a pokračuje hlavním programem v sobotu. Nad poutí bude dohlížet sám pan hor Krakonoš, který slavnostně přijede se svojí družinou skřítků a divoženek. Bohatý kulturní program Špindlerovské pouti bude doprovázet tržnice s tradičními řemeslnými výrobky a občerstvením, pouťové atrakce, výtvarné dílny pro děti a speciální okružní jízda lanovkou pro děti i dospělé.

 

Parní víkend v Rosicích

O víkendu se uskuteční jubilejní desátý Parní víkend Musea Rosice nad Labem. Navštivte malé setkání různých parních strojů, strojků, kotlů, motorů a dalších zajímavostí nejen na páru. Nebude chybět ani pestrý doprovodný program. V neděli se navíc můžete vydat na výlet parním vlakem. 

 

Pohádkový park na zámku Velké Březno

Mimořádný program pro děti ke konci školního roku se koná v sobotu na státním zámku ve Velkém Březně. Na svém podvečerním putování zámeckým parkem potkají děti množství pohádkových postav, které si pro ně znovu připravily spoustu záludných otázek a těžkých úkolů. Až je dobře zodpoví a vyplní všechny úkoly, budou po zásluze a několikanásobně odměněny.

 

Pohádkové dovádění v říši Fábula

Zábavní areál skřítka Fábuly vás zve na Pohádkové dovádění. Pohádkové bytosti si pro vás připravili velký karnevalový rej, spoustu soutěží, divadlo, malování na obličej a samozřejmě stálý program pohádkové říše. Jednou z nových atrakcí sezony 2016 je velké venkovní dětské hřiště. A právě jeho provoz bude slavnostně zahájen tuto sobotu.  

 

V Zoo Hodonín se bude loučit s se školou

V Hodoníně si pro vás připravili program s názvem Rozloučení se školou v Zoo aneb Hurá na prázdniny. Těšit se můžete na zábavné hry a soutěže, setkání s kontaktními zvířátky, medobraní, ukázky stáčení medu, slavnostní otevření nové expozice žraloků a další....


Dětský den s Povodím Moravy na Brněnské přehradě

Zábava a hry u vody čekají na všechny, kteří se vypraví v sobotu na Brněnskou přehradu. Povodí Moravy slaví padesát let od svého založení a při této příležitosti uspořádá dětský den i den otevřených dveří do prostor brněnské hráze. Pro děti bude připravena celá řada soutěží, her, kvízů, atrakcí a také odměn. 


Family Fest 2016

Ve Zlíně se chystá druhý ročník Family Festu, který potěší rodiny s dětmi. Kromě divadla a koncertu pro děti se můžete těšit na doprovodný program - pohybové aktivity, RC auta na dálková ovládání, skákací hrad, bubenický workshop, trampolíny, půjčovna koloběžek, rodinný fotokoutek, tvoření s Mojí dilnou, bublinkový rekord a další aktivity.

Užijte si horký víkend a pokud jste si z našich tipů nevybrali, další inspiraci najdete na www.kamsdetmi.com

22. 6. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře