Naše hřiště to není obyčejná herna pro děti! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naše hřiště to není obyčejná herna pro děti!


A je to tu zase. Zataženo a občas prší. Sotva otevřu ráno oči, zase bych je zavřela. Má to jedno velké ALE. Dítě s mým plánem nesouhlasí.  Však to znáte. Prolistuju tedy databázi Kam s dětmi a rozhodnu se, že navštívíme Naše hřiště, kryté dětské centrum pro nejmenší v Brně.

Musím se přiznat, že nerada chodím do dětských kaváren a na vnitřní dětské hřiště, kde je pravděpodobnost, že se na jednom metru čtverečním budou nacházet čtyři děti. Měla jsem tedy obavy, jak to zvládnu.

Hned při příchodu jsem byla velmi mile překvapená, jak jsou to veliké prostory. Moje šance na přežití se rapidně zvýšila! Přezuli jsme se do papučí (můžete si vzít svoje, nebo jsou k dispozici místní).  U vstupu se nachází bar, kde si vyzvednete klíček od šatny a odložíte si své věci.  U baru si můžete objednat snad vše, na co si vzpomenete dokonce i denní menu, které je vhodné i pro děti - v BIO kvalitě a velký výběr pochutin.  Já si dala výbornou domácí limonádu, kávu a k tomu domácí linecké. U baru jsou k dispozici stoly, které jsou mimo hrací plochu. V případě, že mátě děti, za kterými nemusíte neustále běhat, je tento prostor naprosto ideální na odpočinek.


Jsou tu tři hrací plochy
. Jedna se nachází u skříněk. Je tu ,,vozovka‘‘, na které mohou děti řádit na nejrůznějších odrážedlech, kolech, autech i tříkolkách.

Další herna je vybavená spoustou edukativních hraček, balónkovým bazénem se skluzavkou, dětským obchůdkem, dvěma velkými - venkovními houpačkami, plně vybavenou kuchyňkou a nechybí zde ani ohrazený koutek pro nejmenší děti. Téměř uprostřed je posezení, takže můžete sledovat svoji ratolest a v klidu si vypít kávu.

Poslední herna mě maximálně nadchla. Tedy nejen mě, ale i mého syna. Je tu velké pískoviště i s prolézačkou. Není úžasné si moct zajít na oblíbené pískoviště, i když venku prší? Další oblíbenou atrakcí je trampolína. Uprostřed této herny jsou pro děti k dispozici stolečky, na kterých si mohou malovat, tabule a nechybí zde také interaktivní hračky.

Mimo jiné vám v Našem hřišti zajistí hlídání, pořádají příměstské tábory, nebo vašim dětem uspořádají narozeninovou oslavu.

Naše hřiště má jedinou nevýhodu. Je  to tam tak skvělé, že od tam syna nemohu dostat. 

Více najdete na www.nasehriste.cz

Pro Kam s dětmi Vendula Kovářová

11. 6. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře