Kam o víkendu? Naše tipy vám poradí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam o víkendu? Naše tipy vám poradí

I tento víkend bude patřit především oslavě dětského dne. Půjdete slavit společně s dětmi nebo pojedete někam na výlet? Naše víkendové tipy vám poradí od každého kousek.

Dětský víkend v Hamleys ve víru zábavy

Představte si den strávený v obklopení hraček a atrakcí, kterých je tolik, že vaše děti spolehlivě zabaví na celé odpoledne! Přesně to a ještě mnohem více může celá rodina zažít během Dětského víkendu  v Hamleys v Praze na Příkopě 14.

Hurá za Čtyřlístkem do Obory Hvězda

Srdečně vás zve do lesoparku Obora Hvězda na tradiční oslavu Mezinárodního dne dětí, která se letos uskuteční pod taktovkou slavného Čtyřlístku. Na děti čekají maskoti Čtyřlístku, dovednostní stezka se zábavnými úkoly o diplom a odměnu, Čtyřlístkový fotokoutek, jízdy na ponících  a další bohatý program.

 

103. Primátorky Skupiny ČEZ

Tradiční český veslařský závod, konaný na řece Vltavě, v prostoru pod Vyšehradem nabídne nejen sportovní zážitky, ale i doprovodný program pro celou rodinu. Těšit se můžete na prohlídky technického zázemí vodárny v Podolí, poměření sil s veslařskými profesionály, nedělní brunch na smíchovské pláž a v neposlední řade spoustu zábavy pro děti na Lodi Tajemství.

Oslavy Karla IV. na Karlštejně

Vydejte se v neděli speciálním parním vlakem na Karlštejn.  Za půl hodiny jste na místě, uvidíte příjezd krále nebo rytířský turnaj. Karlu IV. je ale na Karlštejně věnovaný celý víkend. Třeba v sobotu bude připravené rodinné odpoledne.

Pradědečkův traktor v Čáslavi

Jako každoročně se i letos o prvním červnovém víkendu uskuteční v prostorách Muzea zemědělské techniky v Čáslavi, které je pobočkou Národního zemědělského muzea, tradiční předváděcí akce Pradědečkův traktor. Pro děti i dospělé bude připraven bohatý doprovodný program. U nás jednoznačně vede spolujízda na traktoru.

Karlovarský karneval

Vždy v červnu se do Karlových Varů sjedou nejrůznější masky, loutky, hudebníci, chůdaři, žongléři, kejklíři, loutky různých velikostí a barev, hybostroje, loutkostroje, historické vozy, ozvučené vozy, prostě spousta věcí ke koukání, aby společně s obyvateli na několik hodin roztančili město.

Dětský den v zoo aneb Dospělí baví děti

V sobotu bude brněnská zoologická zahrada plná barev, zábavných postaviček a atrakcí. Po celý den budou oblíbená komentovaná krmení medvědů, tygrů, lachtanů, žiraf a dalších zvířat moderovat známé osobnosti společně s chovateli. Můžete se těšit na Zatoulané pohádky, břišní tanečnice nebo pohádkový fotokoutek.


Opavský Den dětí

Děti se mohou těšit na velké množství doprovodných aktivit a soutěží, které budou rozprostřeny po celých Městských sadech. Na pódiu bude probíhat letos již čtvrtý ročník mezinárodního festivalu dětských folklórních souborů s názvem „Děcka, poče se hrač“. Děti si dále budou moci prohlédnout armádní, policejní a hasičskou techniku, nebude chybět lukostřelba, plavba v loďkách a mnoho dalšího.


Podzámecký pohádkový les v Kroměříži

Přijďte se svými ratolestmi prožít pěkné nedělní odpoledne do společnosti pohádek a pohádkových bytostí. Můžete se těšit na zábavný program na pódiu a pohádkovou cestu o třinácti pohádkových stanovištích, na kterých budou děti plnit různé drobné úkoly. Dále vás čekají zajímavá vystoupení, soutěže, odměny, malování na obličej, fotokoutek, šermíři, skákací hrad, občerstvení, prodejní jarmark... A spoustu dalšího...

Spoustu dalších tipů najdete v naší databázi na webu.

Hezký víkend z redakce. 

1. 6. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře