Kam o víkendu? Přeci slavit dětský den | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam o víkendu? Přeci slavit dětský den

Víkend je před námi, a protože nás příští týden ve středu čeká Mezinárodní den dětí, bude patřit hlavně dětem. My jsme pro vás vybrali místa, kde si užijete volné dny celá rodina. 

 

Ratolest Fest aneb nejlepší den pro rodiny u řeky

Ratolest Fest je rodinný sportovní, kulinářský, umělecký a praktický festival pro děti a jejich rodiče, kteří zde můžou načerpat inspiraci pro volný čas. Třetí ročník se uskuteční na obou březích Vltavy, na náplavkách Rašínova a Hořejšího nábřeží, a Kamsdětmi.com nebude chybět. Pro všechny malé návštěvníky jsme spolu s portálem sportvokoli.cz připravili hru FEST RATOLEST. A těšit se můžete si i spoustu další zábavy.

 

Rodinný den na Výstavišti

Na Výstavišti v Holešovicích bude připraven bohatý program plný sportu, divadel, workshopů a dílen všeho druhu od těch nejmenších až po seniory. Společně s Pojišťovnou VZP se na vás také těšíme. A co pro vás chystáme? Třeba fotbalový slalom střelu na bránu a setkání s Tondou Panenkou, odměny od medvídka Vildy a samozřejmě poradnu Pojišťovny VZP.. Zastavte se u nás a nechte děti vydovádět či zkusit si udělat kličku fotbalové legendě!

 

Dětský den ve Žlutých lázních

Oslava dětského svátku vás letos zavede za Karlem IV. A co na vás čeká? Třeba královský turnaj, královská stezka, výtvarné dílničky, prezentace dravců, lukostřelba, nafukovací hrad, herna a mnoho dalšího.....

 

Den dětí v parku Mirakulum

Michal Nesvadba, Spejbl a Hurvínek, bubeníci a řada dalších radostí na vás čekají v parku Mirakulum. Lákadla tady najdete samozřejmě na každém kroku. Slavnostní bude i výzdoba parku - do květu  se totiž ženou další stromy a keře.

 

Den dětí s vlaky v Lužné u Rakovníka

Vydejte se v sobotu na oslavu Dne dětí a zažijte zábavný den v ČD Muzeu Lužná u Rakovníka s bohatým programem pro děti i dospělé! A v neděli bude  navíc vypraven z Loun zvláštní historický vlak s parní lokomotivou Papoušek.

 

Runtour Ústí nad Labem

RunTour zavítá premiérově do Ústí nad Labem. Můžete se těšit na dopolední program pro děti i rodinné odpoledne ve znamení běhu. Po celý den se mohou děti účastnit soutěží nebo atletické školky, nechat si namalovat obličej, sledovat hudební a taneční program, nebo si jen tak hrát v dětském koutku. 

 

Špindlerovské otevírání léta

Špindlerův Mlýn zahájuje letní sezónu. Čeká vás bohatý program, jehož centrum bude v prostoru dolní stanice lanovky Sv. Petr, kde bude představena jarní dílna, zábavné, outdoorové i sportovní aktivity. Můžete si vyzkoušet přemostění, pumptrack, zapůjčit koloběžky a tříkolky. Součástí slavnostního programu bude také otevření letních turistických tras Mechová pěšinka a Cesta stopaře, které jsou určené převážně pro rodiny s dětmi.

 

Medobraní v Perníkové chaloupce pod Kunětickou horou

Celý víkend bude připravený rodinný program v nové expozici "Medárium" s naučnou stezkou o včelách v areálu Perníkové chaloupky pod Kunětickou horou u Pardubic. Těšit se můžete nejen na zajímavosti o včelách a medu.

 

Skanzenem z pohádky do pohádky

Neděle bude ve strážnickém skanzenu patřit pohádkám. Děti budou mít možnost seznámit se s prostředím pohádek, které se ve skanzenu natáčely. Budou pro ně připravena stanoviště her a soutěží, které vedou do světa pohádek. Pořad je malým dárkem k Mezinárodnímu dni dětí, proto mají všechny děti na tento pořad vstup zdarma.

 

Dřevěné Pustevny

Tématem letošního řezání jsou zvířata, které žijí v okolí Pusteven. Bude připraven i bohatý tématický program pro děti, na které čeká po celý den hromada zábavných her a soutěží. Vrcholem programu bude odpolední Beskydský pětiboj pro děti a částečně i pro rodiče. A ani během dopoledne se nebudou nudit. Kromě tréninku na odpoledne si třeba můžou zkusit Hod kovaným bazalem nebo skládání Obřích zápalek. A pro jistotu nebude chybět ani nafukovací hrad.

 

Běhej lesy Lednice

Nádherné prostředí významné svými památkami i krásnou přírodou, to je atraktivní lokalita památky UNESCO, Lednicko-valtického areálu. Vyrazte s celou rodinou do přírody a udělejte ještě něco pro své zdraví. Zaběhněte si závod Běhej lesy Lednice. Seriál Běhej lesy ale není jen pro dospělé a má také svou dětskou variantu. V dětských závodech Dr.Maxe si mohou děti zazávodit v zámeckém parku státního zámku Lednice na trasách 500 metrů a 1 km. Ti nejmenší mohou běžet i s rodiči za ruku. Kdybyste chtěli po závodě v Lednici zůstat, na lázeňské kolonádě probíhají celý den Májové slavnosti, kde mohou rodiče ochutnat z několika druhů vín a děti se mohou podívat na dětské představení Včelí Medvídek. 

 

 

Pokud jste si nevybrali spoustu další tipů, kde s dětmi oslavit "jejich" den, najdete na našem webu. 

Hezký víkend přejeme všichni z redakce. 

25. 5. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře