Ratolest Fest – nejlepší den pro rodinu u řeky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ratolest Fest – nejlepší den pro rodinu u řeky

 

Ratolest Fest – nejlepší den pro rodinu u řeky

sobota 28. května od 9:00 do 19:00

bezmála 100 zážitků na dvou náplavkách i hladině Vltavy

VSTUP ZDARMA

sporty, kroužky, oddíly, kratochvíle

pro děti od 0 do 14 let

Nábory malých: florbalistů, kajakářů, ragbistů, fotbalistů, baseballistů, lakrosistů, veslařů, softbalistů, basketbalistů, golfistů, horolezců, hokejistů, jachtařů, gymnastů, akrobatů na kolech, kanoepólistů, atletů, zápasníků, aikidistů, Krav-Maga bojovníků, capoeiristů, šermířů, amerických fotbalistů, cheerleaders, cyklistů či hráčů kolové nebo jezdců na koních a dalších sportů…

Obří i miniaturní důlní stroje a překážková trať pro minibagr * Honba za titulem „Fest Ratolest“ * Malá zoo s malou lvicí * Umělecké dílny od kresby až po řemeslnou výrobu * Autodráha i okruhy pro RC modely * Zóna pro malé dobrodruhy * Dakarské speciály KM Racing k prolézání * Skvělé festivalové menu* Přívoz Pražské paroplavební společnosti * Soutěže, závody, exhibice

A co jsme pro vás na Ratoles Festu společně s portálem Sportvokoli.cz připravili my? Podívejte se na naši pozvánku:

 

Ratolest Fest tým už pilně trénuje na sobotu 28. května

Jak se moderátoři festivalu v tradičním složení Daniel Čech, Karel Hynek, Lumír Tuček a Petr Vydra zbavili neúprosného trenéra Tomáše Měcháčka? Jak jim pomohl Martin Doktor a posádka olympijského čtyřkajaku?

Sledujte a dozvíte se víc - https://youtu.be/QGWoniSH39Y.

Přípravy na festival také pečlivě dokumentují mladí filmaři produkce Krutón film. Jejich dílka průběžně zveřejňujeme na www.ratolestfest.cz.

Tréninková soutěž o sportovní kočárek a další výhry

Stačí dát LIKE (lajk) stránce facebook.com/ratolestfest a záznam Vašeho tréninku na sobotu 28. května označit hashtagem #ratolestfestrenink. Více na www.ratolestfest.cz. Moc hezké ceny si pro účastníky soutěže připravili i Albatros, park iQLANDIA nebo hračkářství Hamleys.

Honba za titulem „Fest Ratolest“

Ratolest Fest je součástí projektu Českého Olympijského Výboru.

V areálu festivalu najdete nábory bezmála 30 olympijských i neolympijských sportů. Děti si pod odborným vedením samy přijdou na to, který sport se k nim nejlépe hodí, a rodiče budou možná překvapeni, jakým směrem se jejich dítko vydalo. Pro vyšší motivaci ke zkoušení nových disciplín bude na Ratolest Festu připravena honba za titulem „Fest Ratolest“. Stačí si vyzvednout účastnický arch na stanovišti Kamsdetmi.com a zapojit se alespoň do 15 náborů na stanovištích označených nápisem „Sport v okolí“.

Bonus s obřími vrtáky, obratnými pásy a spoustou páček

„Ratolest Fest přináší každý rok něco navíc. Letos jsme se s ochotnými pány z Metrostav a.s. dohodli, že nám půjčí pár velkých strojů, které fascinují kluky všech věků. Vrtací vůz i čelní nakladač budou jistě populární zastávky, nejvíc se těšíme na překážkovou dráhu pro minibagr a miniaturní nákladní vozítko, která si děti zkusí řídit.“ :říká Matěj Špiroch, organizátor festivalu.

Prcky, co ztratí rodiče z dohledu, ohlídají hodní lidé na stanovišti Dětského krizového centra. Nákupem festivalových triček přispějete na provoz Linky důvěry.

22. 5. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře